Acasa Diverse Lucruri despre care n-am vorbit – pariuri sportive

Lucruri despre care n-am vorbit – pariuri sportive

by Dragos Schiopu

Am senzatia ca pana acum nu am vorbit despre ceea ce voi scrie in urmatorul articol. Si nu va ganditi la ce este mai rau, caci nu am de gand sa scriu despre crime, violuri sau mai stiu eu ce alt tip de informatii demne de jurnalul orei 17. Nu! Nu voi scrie nimic din toate asta, ci doar despre o metoda de relaxare pentru unii si o metoda de venituri (de a face bani) pentru altii. Si da asa cum am spus pana acum nu am mai scris despre pariuri sportive sau casa de pariuri.

Cum nu sunt o persoana care sa frecventeze vreo casa de pariuri am incercat sa descopar cat mai multe de la persoanele care sunt atrase si implicit petrec o buna parte din zi intr-o casa de pariuri pariind pe diverse sporturi. Nu mai incape indoiala ca cei mai multi pariaza pe cele mai cunoscute sporturi precum: fotbal, baschet, handbal, volei, curse de cai, dar si restul sporturilor in care se mai pot paria.

Mai mult decat atat mereu am fost intrigata de modul in care se poate paria. Ideea este ca niciodata nu am inteles cum de oamenii se pot baza pe acele softuri in care sunt introduse acele date cu raspunsurile si rezultatele oamenilor. Chiar ma chinui de ceva vreme sa inteleg cum functioneaza aceste softuri si asta nu pentru ca sunt interesata de pariuri, ci pentru ca sunt atrasa de tehnologie si vreau sa inteleg ce se intampla in spatele acelui soft. Imi amintesc cu mare drag ca au incercat cativa amici sa-mi explice, dar nimic nu s-a lipit de mine.

Asta si pentru ca in acele momente nu prea eram atrasa de subiect, dar in momentul in care am observat ca mai toti oamenii din jurul meu vorbesc despre acest subiect, despre pariuri sportive am zis ca n-ar fi rau sa inteleg totusi catusi de putin lucrurile. Si desi logica mea e cam intortochiata uneori am sa incerc sa inteleg pe viitor mult mai multe lucruri, pe care acum nu le pot percepe si nu le pot da o anumita conotatie.

Imi amintesc ca zilele trecute un amic mi-a spus sa caut pe internet 888sport daca vreau sa aflu mai multe detalii despre asta. Ulterior dupa ce am facut cercetari si m-am informat m-am intors la prietenul meu si l-am intrebat foarte simplu de ce ei se mai intalnesc in anumite locatii amenajate pentru pariuri daca se poate paria online. Iar raspunsul lui nu prea a fost pe placul meu, dar pana la urma avea dreptate in ceea ce-l priveste.

De fapt mi-a spus ca experienta de a te intalni cu persoane care fac acelasi lucru ca si tine poate fi una unica si niciodata nu este aceeasi. Iar daca stau bine sa ma gandesc nici jocurile nu sunt aceleasi, ci se schimba de la o partida la alta, in special cele de fotbal. Dar sincera sa fiu pe mine tot ma intriga acel soft ce afiseaza rezultate si nu numai. Sau poate ca asta este partea frumoasa a tehnologiei…

s-ar putea sa-ti placa