Acasa Telefoane Noi produse Nokia pe piata

Noi produse Nokia pe piata

by Dragos Schiopu

In luna februarie a acestui an compania ce detine licenta brandului Nokia, pentru tablete si telefoane, HMD Global a prezentat o noua generatie de telefoane. Si este vorba despre trei modele de smartphone denumite Nokia 6, Nokia 5 si Nokia 3, ce au la baza sistemul android Nougat. In afara de aceasta noua gama de telefoane trebuie sa spunem ca se pare ca cel mai bine vandut telefon, Nokia 3310 a revenit pe piata cu accente moderne in privinta designului.

Nokia 6 da dovada de o calitate superioara, cu un ecran de 5.5″ Full HD. Poti avea parte de o experienta unica in ceea ce priveste sunetul, deoarece Nokia 6 se bucura de un amplificator cu difuzoare duale, ceea ce face ca sunetele joase sa se asculte la un nivel mai profund si sa aiba parte de claritate.  Ceea ce ar mai fi de spus este faptul ca Nokia 6 este disponibil in 4 culori.

Nokia 5 este un telefon elegant de numai 5.2″ si dotat cu platforma Qualcomm Snapdragon 430 şi procesorul grafic Qualcomm Adreno 50. La fel ca si Nokia 6 si Nokia 5 este disponibil in 4 variante de culori.

Nokia 3 este construit dintr-o singura bucata de aluminiu si are camere foto perfect integrate, ce dispun de o deschidere larga, de 8MP. Si acesta este diponibil in patru nuante: Silver White, Matte Black, Tempered Blue si Copper White.

Mai multe detalii despre aceste modele de smartphone, cat si informatii despre celebrul Nokia 3310 gasiti pe blogul lui Cristian Manafu chiar aici.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

ribon 03-04-2017 - 08:55

sper ca cei de la Nokia sa revina in lumea telefoanelor…am fost client de-al lor si pot spune ca device-urile erau foarte fiabile!

Comentariile sunt inchise.