Acasa Tehnologie Un update Whatsapp te da de gol cand citesti mesajele

Un update Whatsapp te da de gol cand citesti mesajele

by Dragos Schiopu

O usurare pentru cei care cauta comunicarea si vor certitudini, o problema pentru cei care obisnuiesc sa se scuze ca nu au citit mesajele primite si care nu raspund atunci cand conversatia nu le este pe plac – noul update Whatsapp aduce un raport de citire a mesajelor trimise.

whatsapp update

Daca pana acum diferite setari te ajutau sa ascunzi ultima data cand ai fost online dar si daca iti citesti mesajele, ultimul update Whatsapp iti anunta interlocutorii ca ai citit mesajele de la ei.

Cum? Sa recapitulam intai ce se intampla pana acum: o singura bifa afisata la mesajul trimis de tine inseamna ca mesajul a fost trimis de pe telefonul tau, doua bife inseamna ca mesajul a ajuns la destinatar, iar de acum doua bife colorate cu albastru inseamna ca mesajele ti-au fost citite si raspunsul nu ar trebui sa intarzie sa apara.

Multi dintre utilizatorii Whatsapp au confundat o perioada (sunt unii care inca o fac si probabil o vor mai face pana la instalarea noului update) cele doua bife care anuntau livrarea la destinatar cu faptul ca mesajul a fost citit.

Update-ul este asemanator cu cel implementat de Facebook acum doi ani cand au introdus „Seen at” / „vazut la” pe Facebook Messenger.

Trebuie testat insa daca odata ce primesti notificarea de mesaje noi, inchizi datele mobile sau WiFi, citesti mesajele, iesi din aplicatie si redeschizi datele/WiFi, persoana mai primeste raport de citire mesaje.
Revin cu un update la articol de indata ce imi updatez aplicatia ­čÖé

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.