Acasa Electrocasnice Plita vitroceramica incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL, touch, LED si Rama de inox

Plita vitroceramica incorporabila Samsung C61R2AAST/BOL, touch, LED si Rama de inox

by Dragos Schiopu

res_bf7f90f01a9dc33d64f177dec2ae0f72

Plitele electrice devin din ce in ce mai tentante pentru casa noastra. Fie ca vorbim de calitate si viteza, plita electrica poate sa combine aceste doua lucruri intr-un mediu cat mai obiectiv. De foarte multi ani aragazul este principala sursa cu ajutorul careia se poate prepara termic anumite mancaruri. Tehnologia da dovada de evolutie, da dovada de dinamism in ceea ce privesc zonele de dezvoltare. Cu toate ca la momentul de fata pe piata sunt foarte putine astfel de exemplare ce pot sa usureze cu mult munca oamenilor, acestea sunt tot mai inteligente si devin foarte usor de accesat si cu un pret destul de scazut.

Plita vitroceramica incorporabila de la Samsung este capabila sa preia forma oalei sau a tigai la care trebuie sa se faca incalzirea termica. Spre exemplu, daca oala are o forma ovala, ochiul de ardere se va adapta si va prelua forma acesteia incat sa nu se piarda absolut deloc caldura. Este un mare beneficiu analizand puterea de ardere care se pierde pe langa oala atunci cand aceasta nu poate sa acopere toata zona ochiului ce face transferul termic.

Suprafata plitei este din sticla ceramica, dispune de 4 ochiuri de gatit cu tehnologie avansata si este una dintre cele mai eficiente atat ca randament cat si consum. Sistemul plitei este destul de fiabil, va avertizeaza atunci cand puteti sa puneti mana pe suprafata din ceramica, aratand in timp real si temperatura pe care o detine.

Este una dintre cele mai sigure plite electrice din toate timpurile, poate fi folosita atat de cei tineri care vor sa gateasca ceva rapid cat si de celelalte categorii de persoane. Sansele ca utilizatorul sa se friga din cauza zonei in care se petrece transferul termic sunt destul de mici, intrucat sistemul arata de fiecare data un semn ce are rolul de a indica gradul de temperatura pe suprafata din ceramica.

Poate fi achizitionata de la eMAG la pretul de 76499 lei. Pentru detalii click aici.

s-ar putea sa-ti placa