Acasa Telefoane Aplicatii de inceput pentru dispozitivele cu iOS

Aplicatii de inceput pentru dispozitivele cu iOS

by Dragos Schiopu

idsaAcum ca a trecut si Craciunul, poate multi oameni au gasit sub brad, un telefon sau o tableta de la Apple. Astfel am realizat un mic top al celor mai bune aplicatii pe care este bine sa le ai la inceput pe aceste dispozitive, fie ca esti dornic sa fi la curent cu cele mai recente stiri, sau vrei sa surprinzi cu felurile de mancare pe care le gatesti, precum si sa te joci diverse jocuri.

Flipboard
Este cea mai buna aplicatie pentru a trece rapid de la o stire la alta pentru dispozitivele iOS. Cu aceasta aplicatie poti alege categoria de stiri care te intereseaza cu foarte mare usurinta.

Food Network In the Kitchen
Aceasta aplicatie ofera o multime de retete, fiind foarte folositoare gospodinelor. In plus, fiecare reteta este explicata pas cu pas, astfel incat si un amator va reusi sa gateasca ceva grozav.

Haze
Chiar daca majoritatea telefoanelor vin cu aplicatiile lor de verificare a vremii direct preinstalate, Haze ofera informatii mult mai precise si mai detaliate decat oricare alta aplicatie.

WhatsApp Messenger
Cu siguranta una dintre cele mai cunoscute aplicatii de trimis mesaje. WhatsApp permite utilizatorilor de dispozitive iOS sa isi trimita mesaje gratuite intre ei.

Instagram
Pentru toti cei care sunt pasionati de fotografie, Instagram este aplicatia perfecta pentru a crea din pozele tale adevarate opere de arta care pot fi vizualizate de oameni din lumea intreaga.

Camera+
Unul dintre programele preferate de multi pentru a edita pozele, datorita faptului ca este usor de utilizat.

Minecraft Pocket Edition
Acest joc este varianta pentru mobil a faimosului joc pentru calculator. In Minecraft iti poti crea practic o lume unica, fiind astfel un joc perfect atat pentru copii cat si pentru adulti.

Modern Combat 4: Zero Hour
Cu siguranta cel mai bun shooter pentru dispozitivele mobile de pe piata. Acest joc ofera o experienta unica, precum si ore bune de distractie cu toti prietenii tai in modul multiplayer.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.