Acasa Portabile Setarile optime pentru un iPad nou

Setarile optime pentru un iPad nou

by Dragos Schiopu

soDaca in articolul precedent am realizat o lista cu cele mai bune aplicatii pentru dispozitivele iOS, in acesta voi vorbi despre cele mai optime setari si de tot ceea ce trebuie sa faca cei care au achizitionat un iPad, pentru a-l putea utiliza fara nicio problema.

Atunci cand ati achizitionat un astfel de dispozitiv iOS cel mai bine este sa realizati o copie de rezerva, aceasta poate fi realizata fie prin intermediul iTunes, fie prin intermediul iCloud. Astfel veti sti ca orice s-ar intampla nu veti fi niciodata in pericolul de a va pierde datele personale. De asemenea Apple ofera suport pentru realizarea unei copii de rezerva, astfel incat nu va trebui sa va stresati prea mult.

Expertii sfatuiesc utilizatorii ca atunci cand realizeaza o copie de rezerva sa foloseasca iTunes, care in comparatie cu iCloud este mai sigur si mai usor de manevrat.

Dupa aceasta, trebuie sa faceti cateva modificari la setarile prestabilite. Prima data trebuie sa activati gesturile multitasking-ului, care va vor oferi mai multe cai de a naviga prin meniu si printre aplicatii. Dimensiunea textului trebuie modificata astfel incat sa nu va chinuiti sa vizualizati textul pe ecranul iPad-ului.

Cei de la Apple s-au gandit la toate, astfel incat iPad-urile ofera si o setare pentru cei care poarta proteze auditive, astfel incat sa auda orice este redat pe tableta fara nicio problema.

Restrictionarea accesului,  este utila in special pentru cei care au copii mai mici. Asadar veti putea restrictiona accesul la anumite aplicatii care pot fi inadecvate pentru cei mici.

Pentru a avea  baterie cat mai mult timp trebuie sa faceti anumite setari, astfel este bine sa setati luminozitate ecranului la un nivel corespunzator, aproape de minim si sa opriti GPS-ul sa indice incontinuu locatia dumneavoastra.

Activeaza sau dezactiveaza orientarea, asta in functie de modul in care preferi sa utilizezi iPad-ul. Opreste efectul parallax, care provoaca multora stari de ameteala.

Dupa ce ati facut toate aceste lucruri veti putea utiliza linistit iPad-ul dumneavoastra.

s-ar putea sa-ti placa