Acasa Tehnologie Displair, cel mai uimitor ecran din lume

Displair, cel mai uimitor ecran din lume

by Dragos Schiopu

daDisplair este o inventie care cu siguranta deschide o noua era in evolutia tehnologiilor vizuale. Acest ecran are nevoie de apa pentru a functiona fiindca se proiecteaza pe aerul umidificat.  Proiectul este unul revolutionar pentru lumea tehnologiei datorita tehnologiilor incorporate. Displair creaza imagini transparente, permeabile care pot fi manipulate datorita sistemului de recunoastere a miscarilor mainii bine pus la punct, care te ajuta sa interactionezi cu ceea ce este afisat pe ecranul de aer, cu usurinta.

Pana acum astfel de ecrane erau doar un vis pentru multi, insa in viitorul apropiat vor fi prezente in locuintele tuturor celor care vor dori sa le achizitioneze. Displair permite utilizatorilor sai nu doar sa interactioneze cu anumite lucruri, ci si le da posibilitatea acestora sa le micsoreze sau sa le mareasca, precum si sa gliseze de la un obiect la altul folosind simple miscari ale mainii. „Mica minune”, cum o numesc multi dintre cei care au auzit despre aceasta inventie, depinde bineinteles si de lumina din incapere, astfel incat daca in camera este intuneric, ceea ce este afisat pe ecran va fi mult mai vizibil, decat daca ar fi lumina. Pe langa faptul ca este ceva revolutionar, Displair promite si ca va consuma foarte putina energie, precum si ca nu afecteaza in niciun fel pielea utilizatorilor.

De asemenea Displair este mereu curat, astfel incat nu raman amprente si pete de murdarie dupa utilizare. Displair, dupa cum am mai precizat si mai sus are nevoie de apa pentru a functiona. Apa din recipient este transformata intr-un fel de ceata, care dupa cum se poate observa si in filmuletul urmator are caracteristicile unui ecran touchscreen normal.

Momentan, Displair este un proiect la care inca se lucreaza, urmand ca cel mai probabil sa fie lansat anul urmator. Asadar, trebuie sa facem mici economii, fiindca Displair va merita cu siguranta fiecare banut.

s-ar putea sa-ti placa