Acasa Evenimente Zonga intra pe lista Profitshare

Zonga intra pe lista Profitshare

by Dragos Schiopu

zonga and profitshare

Zonga este cel mai mare serviciu de muzica din Romania la ora actuala fiind lansat in 2012 de catre echipa Trilulilu. Zonga are peste 20 de milioane de melodii in portofoliul sau, iar totul este legal. Acum, nu mai este nevoie sa ascultam melodii de pe youtube sau sa le descarcam ilegal, deoarece Zonga poate fi folosit atat pe PC sat si pe smartphone sau tableta, avand optiune de sincronizare intre toate device-urile. Astfel ne putem creea play-listuri si le putem asculta in voie. De asemenea, Zonga are parteneriat si cu Vodafone!

Profitshare este cea mai mai mare retea de afiliere din Romania. Astfel, in cadrul advertiserilor din lista Profitshare gasim nume mari precum eMag, Flanco, PCFun.ro, Libris, etc.

De astazi (25 februarie) Zonga are un parteneriat si cu Profitshare. Zonga se alatura celor peste 80 de advertiseri care obtin vanzari foarte bune cu ajutorul platformei Profitshare devenind primul serviciu de entertainment local care lanseaza un program de marketing afiliat. Ce inseamna asta? Orice afiliat Profitshare poate obtine comisioane din promovarea online al artistilor sau pur si simplu a pieselor preferate.

Sergiu Biris, CEO Zonga afirma ca„Ne bucurăm să fim primul serviciu de entertainment din România care oferă posibilitatea oricui să genereze venituri din promovarea muzicii legale și de calitate. Suntem încrezători în parteneriatul cu Profitshare iar lansarea de azi este doar începutul unui întreg șir de beneficii pe care le pregătim afiliaților din rețea.”

Marius Pahomi, CEO Conversion Marketing declara si el ca: „Prin felul în care serviciul este gândit, Zonga înglobează o componentă socială puternică, oferind utilizatorilor Facebook posibilitatea de a descoperi artiști și piese noi din partea prietenilor. O simplă recomandare muzicală are acum potențialul de a genera bani pentru cei înscriși în rețeaua de afiliere Profitshare”

Prin aceasta colaborare Profitshare trece la un alt nivel de marketing afiliat aratand in continuare ca platforma Profitshare 2.0 este net superioara primei versiuni, fapt ce arata multitudinea de advertiseri inscrisi in program.

Castigurile pentru Zonga sunt foarte usor de realizat. Astfel se poate primi cate 1 leu pentru fiecare lead constand in creaarea de conturi noi pe Zonga si pentru logarea in conturile deja existente dar care nu au mai fost accesate de 6 luni. Fiecare lead va fi aprobat doar dupa ce user-ul va asculta minim 30 de secunde din minim 10 melodii in primele 7 zile de la crearea contului. Dar asta nu este tot. Daca in urmatoarele 6 luni cineva isi va achizitiona un abonament Zonga (un user care a creat un cont sau unul care a acesat un cont inactiv de 6 luni) bonusul va fi foarte generos, comisionul fiind de 100%. Abonamentele Zonga care pot aduce comisioane sunt FULL (17 lei/luna) si HOME (11 lei/luna).

Durata de viata a cookie-urilor aferente crearii sau logarii intr-un cont Zonga este de 60 de zile, iar cea pentru achizitionarea unui abonament Zonga de 180 de zile.

s-ar putea sa-ti placa