Acasa Telefoane Disney a lansat aplicatia Disney Movies Anywhere

Disney a lansat aplicatia Disney Movies Anywhere

by Dragos Schiopu

rsz_dmaaaCei de la Walt Disney au lansat astazi o noua aplicatie pentru dispozitivele iOS, Disney  Movies Anywhere, astfel utilizatorii vor avea posibilitatea sa urmareasca filmele lor preferate de la Disney Pixar si Marvel, pe care le-au achizitionat, precum si sa aleaga din multe alte filme pe care ulterior pot sa le cumpere. Multi spuneau atunci cand au auzit de aceasta aplicatie ca va fi un fel de rival al iTunes, insa nu aveau deloc dreptate deoarece Disney Movies Anywhere este integrata cu iTunes. Jamie Voris de la Disney Studios a declarat ca Disney doreste sa aiba alaturi cati mai multi retalileri pentru a construi un fel de „ecosistem”.

Tot Jamie Voris a afirmat ca Disney incearca sa ofere tot ceea ce are mai bun prin aceasta aplicatie, oferind utilizatorilor comfortul de care au nevoie si accesul la un numar cat mai mare de filme, mergand in special pe ideea ca in curand vor avea o colectie digitala enorma. Dupa ce au descarcat aplicatia Disney Movies Anywhere, utilizatorii trebuie sa se logheze mai intai in contul iTunes, iar apoi in contul Disney. Aplicatia creaza apoi o lista a filmelor care au fost achizitionate de utilizator din iTunes.

Avand in vedere faptul ca aplicatia nu se poate lauda cu mare lucru, numarul persoanelor interesate de aceasta nu prea poate fi dedus, insa este doar inceputul, asa ca nu se stie ce va oferi in viitor utilizatorilor. Totusi, datorita achizitiilor digitale, utilizatorii vor primi un fel de recompense, care au fost denumite de acestia „Disney Movie Rewards”. Beneficiile pentru Disney sunt evidente, deoarece vor incuraja oamenii sa achizitioneze cat mai multe filme, acestia obtinand astfel un profit consistent, insa daca se vor baza pe aceasta idee nu vor avea mare lucru de castigat.

Aplicatia Disney Movies Anywhere poate fi downloadata din iTunes.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.