Acasa Telefoane Cititorul de amprente folosit de PayPal

Cititorul de amprente folosit de PayPal

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy S5Gigantul tech Samsung a anuntat ca va introduce in curand o serie de upgrade-uri la noul telefon Samsung Galaxy S5, mai exact, acestia vor aduce o trasatura care va ajuta foarte multe persoane.

Aceasta carcateristica inseamna mai exact folosirea la o capacitate mai ridicata a noului senzor de amprenta, acesta va actiona, de asemenea, in calitate de protectie pentru platile realizate prin PayPal, acest lucru va insemna o intrare fara parola pentru foarte multi comercianti PayPal, utilizatorii avand nevoie doar de amprenta lor pentru a cumpara diferite bunuri.

Din spusele oficialilor, tranzactiile viitoare ar trebui sa insemne o securitate sporita pentru utilizatori, amprentele digitale fiind considerate mult mai sigure decat parolele bazate pe text, iar aceasta afirmatie vine chiar daca majoritatea cunoastem faptul ca senzorul de amprenta de pe iPhone a fost spart anul trecut.

Companiile au mai explicat intr-o declaratie ca utilizatorii Galaxy S5 au o cheie unica criptata care permite verificarea clientului.

„Prin colaborarea cu Samsung pentru tehnologia de autentificare cu ajutorul amprentei de pe noul lor Galaxy S5, suntem in masura sa demonstram ca de acum consumatorii nu mai trebuie sa se confrunte cu un compromis de securitate si confort. Cu o simpla lovitura de deget, consumatorii se pot conecta in siguranta in contul lor de PayPal pentru a face cumparaturi, dar si sa „abuzeze” la maxim de confortul pe care un asemenea dispozitiv il ofera.”

Companiile spun ca incepand cu luna aprilie, atunci cand Galaxy S5 va aparea pe piata, noua autentificare pe baza de amprenta va fi functionala in peste 26 de tari,  promitand totodata ca pana la finalul anului acest numar s-ar putea sa creasca considerabil.

Mai jos aveti un video cu noul concept al celor de la Samsung si PayPal. Imaginile spun totul despre confortul pe care acesta functionalitate il ofera, dar oare sa fie oare siguranta punctul tare?

s-ar putea sa-ti placa