Acasa Portabile ZenPad, o noua serie de tablete marca ASUS

ZenPad, o noua serie de tablete marca ASUS

by Dragos Schiopu

Observ ca cei de la ASUS vor sa aiba un an 2015 cat mai bun si profitabil totodata astfel incat au planuri mari si l-au inceput in forta. Dupa ce ne-au prezentat un telefon cu 4GB memorie RAM, cei de la ASUS doresc sa mai lanseze o noua serie de tablete intitulata ZenPad. Totusi trebuie sa recunosc ca eu sunt putin sceptic in ceea ce priveste succesul pe care il va avea aceasta serie deoarece stim cu totii ca tabletele nu se vand la fel de bine ca acum cativa ani.

Noua serie de tablete ASUS ar putea fi prezentate la Computex insa momentan nu se stiu prea multe informatii. Au aparut insa deja mai multe zvonuri pe internet asa ca le vom discuta putin in randurile urmatoare.

Una dintre tabletele ZenPad se presupune ca va avea un ecran 4:3 cu o diagonala de 8.9 inch. Exista chiar si o imagine cu aceasta tableta:

gsmarena_001

 

In ceea ce priveste platforma, aceasta ar putea fi una Intel, un lucru deja obisnuit la tabletele ASUS. Printre modelele posibile se afla un SoC z3560 SAU z3530. Memoria RAM ar putea fi de 2 GB iar spatiu de stocare intre 8 si 64 de GB. Revenind la ecran, ar putea exista mai multe modele cu diagonale diferite.

Voi reveni insa cu noi informatii atunci cand vor aparea.

 

 

s-ar putea sa-ti placa