Acasa Telefoane UTOK Dorel 2, primul telefon feature produs de UTOK

UTOK Dorel 2, primul telefon feature produs de UTOK

by Dragos Schiopu

Dupa ce a intrat pe piata telefoanelor mobile numai cu modele smart, UTOK abordeaza si telefoanele feature (non-smartphone) si lanseaza UTOK Dorel 2.

utok dorel 2

Asa cum ne-am obisnuit de la primul UTOK Dorel, vorbim de un telefon rezistent la cele mai solicitante medii de lucru. Cu un invelis din material rezistent, cu tehnologie IP68, telefonul Dorel 2 este protejat complet impotriva particulelor de praf, a socurilor mecanice provocate de caderi de pana la un metru si a imersiei in apa cu o adancime de pana la 3 metri.

Fiind un telefon feature, UTOK Dorel 2 pune accent pe comunicare si ofera o autonomie de pana la 15 ore de convorbiri si pana la 330 de ore in modul stand by, acestea fiind asigurate de bateria dotata cu 2000 mAh.

“UTOK Dorel 2 este prima noastra incursiune in lumea telefoanelor feature si reprezinta solutia pentru cei ce pun convorbirile telefonice si siguranta deplina pe primele locuri. De aceea, UTOK Dorel 2 ofera standardul de protectie IP68, cel mai performant din actuala gama de produse UTOK, dar si o baterie ce asigura pana la 7 zile de utilizare. In plus, UTOK Dorel 2 este echipat cu tehnologia Dual SIM, avand acoperire pe toate frecventele utilizate in prezent de operatorii de telefonie mobila. Suntem convinsi ca, prin simplitatea si nivelul crescut de protectie oferite, UTOK Dorel 2 va fi telefonul perfect pentru clientii cu cele mai solicitante conditii de lucru”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Cu un ecran de 2”, rezolutie 176 x 220 pixeli, lanterna usor de utilizat, conectivitate microUSB, slot microSD, Radio FM, Bluetooth 2.0 si o camera foto cu un senzor de 0.3 megapixeli, telefonul poate fi achizitionat de pe www.utok.ro sau de la magazinele partenere la un pret de 299 ron.

Design-ul sau este special creat pentru utilizarea in situatii mai putin prietenoase. Culoarea portocalie il face usor de remarcat daca este ratacit printre alte materiale, marginile laterale sunt reliefate pentru a-l manevra cu usurinta chiar si atunci cand utilizatorul poarta manusi sau are mainile ude. Tastele in relief ar fi fost si mai mult de ajutor daca erau mai mari, un avantaj este faptul ca sunt usor departate astfel scade riscul de a apasa doua taste simultan, din greseala.

s-ar putea sa-ti placa