Acasa Telefoane Xiaomi a vandut 5000 de Redmi Note in 75 de secunde

Xiaomi a vandut 5000 de Redmi Note in 75 de secunde

by Dragos Schiopu

Xiaomi reuseste din nou sa impresioneze cu vanzarile sale record. Xiaomi Redmi Note este un phablet de 5.5 inci, o alternativa la Samsung Galaxy Note 3 in China, dar mult mai ieftina. In ciuda faptului ca are un pret foarte mic, dotarile sunt foarte bune avand procesor octa core de 1.4/1.7 Ghz si 1/2 GB de RAM.

Xiaomi Redmi Note thanks

 

Xiaomi reuseste mereu sa impresioneze prin vanzarile sale record. Compania din China, desi nu este un gigant are vanzari care le da clasa marilor producatori. Secretul consta in publicitatea gratuita pe care o obtine compania din diferite blog-uri sau site-uri de tehnologie si nu numai. Cei care vor un telefon ieftin si bun se orienteaza imediat catre Xiaomi, astfel compania si-a castigat deja multi fani.

Astfel, in Singapore Xiaomi a vandut 5000 de telefoane Redmi Note in doar 75 de secunde. Acest numar raportat la timpul in care telefoanele si-au gasit cumparatorii este foarte mare. Daca ati uitat, Xiaomi a mai vandut in doar 34 de minute peste 100.000 de telefoane Redmi Note, iar articolul unde puteti citi asta il aveti aici.

Ramane de vazut ce alte recorduri va mai face aceasta companie care are destul de multe la numar avand in vedere ca este destul de noua pe aceasta piata.

s-ar putea sa-ti placa