Acasa Jocuri World of Tanks Blitz a intrat in Closed Beta

World of Tanks Blitz a intrat in Closed Beta

by Dragos Schiopu

Word of Tanks - Blitz - Closed Beta

Celebrul joc World of Tanks ajunge in mod oficial pe telefoanele si tabletele noastre. Incepand de astazi s-a dat startul inscrierilor pentru Closed Beta. Nu am nici o informatie legata de numarul de jucatori care se pot inscrie, insa cred ca este destul de limitat, astfel incat se vor putea inregistra doar cei care au primit prin email invitatia.

O data de lansare oficiala intarzie sa apara, insa in joc vom avea acces la o interfata similara cu cea a jocului pentru PC, peste 80 de tank-uri nemtesti, americane si rusesti, 7 arene de lupta si sistemul de targetare in timp real atunci cand suntem in modul luneta. Se spune ca jocul a pastrat ceea ce e mai bun din versiunea originala, cum ar fi mecanisme de lupta sofisticate si elemente de fizica realiste.

Din pacate jocul este valabil in momentul de fata doar pentru device-urile mobile cu sistem de operare iOS, Android intarzie in continuare sa apara. Jocul poate fi testat pe iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini, iPad Air, cat si pe telefoanele Apple.

WOT Blitz Closed Beta

s-ar putea sa-ti placa