Acasa Computere Windows 8 Beta apare in februarie 2012

Windows 8 Beta apare in februarie 2012

by Dragos Schiopu

Windows 8 Beta va fi disponibil de la finalul lunii februarie 2012, desi Microsoft anuntase luna ianuarie intr-un comunicat publicat cu scurt timp in urma.

Sistemul de Operare in varianta pentru programatori a fost descarcat de pe internet in peste 3 milioane de copii in luna septembrie a acestui an. Desi a fost anuntata data lansarii versiunii beta, Microsoft inca nu a oferit informatii despre functionabilitatea noului sistem de operare.

„Vom schimba cu totul Windows 8„, a spus Steve Sinofsky, presedintele diviziei de sisteme de operare in cadrul Microsoft la un eveniment IT.

In momentul de fata se cunosc mult prea putine informatii despre noul sistem de operare Windows 8, Microsoft a anuntat ca va schimba interfata „lock screen”oferind utilizatorului posibilitatea de a obtine mai multe informatii la prima vedere a ferestrei de logare. Alta noutate ar fi ca Windows va fi optimizat pentru tehnologia touchscreen, astfel schimbandu-se modul de utilizare a tuturor sistemelor de operare Windows de pana acum.

Noul Windows va avea preinstalat „Music Player”, care datorita structurii si facilitatilor se doreste a fi mai mult decat o alternativa a iTunes de la Apple, acesta fiind si optimizat pentru utilizarea ecranelor cu touchscreen.

Ceea ce este cu adevarat interesant este ca Develop Preview-urile pentru download oferite pana in prezent demonstreaza ca potentialul ce-l ofera Windows 8 este foarte mare.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.