Acasa Telefoane Motorola RAZR XT910 ajunge si in Romania prin Vodafone

Motorola RAZR XT910 ajunge si in Romania prin Vodafone

by Dragos Schiopu

A ajuns si Motorola RAZR XT910 in Romania, la abonament prin Vodafone la un pret promotional. Mult asteptatul RAZR, laudat peste tot in lume ca fiind cel mai subtire smartphone ajunge si in tara noastra, chiar daca Motorola a cam pierdut teren in ultimii ani in Europa si mai ales in Romania.

Are o grosime de doar 7,1 mm, ecran Super AMOLED Advenced cu diagonala de 4,3 inch protejat de Corning Gorilla Glass.
Pe langa aspectul foarte cool, performantele tehnice sunt si ele de invidiat, procesor dual-core de 1,2 GHz si memorie RAM de 1GB, camera foto de 8 megapixeli si inregistrare video FULL HD la 1080px la care adaugam si sistemul de operare Android 2.3.5.

Motorola RAZR este telefonul business ideal si din acest motiv are si un sistem avansat de criptare menit sa protejeze emailurile, contactele, calendarul si toate celelalte date de importanta majora.

La achizitionarea lui Motorola RAZR XT910 pachetul contine: Telefonul, card microSD, cablu de date, incarcator, ghidul de informatii despre device.
In Statele Unite ale Americii, smartphoneul poarta numele de Motorola DROID RAZR, continentul in care Motorola este mult mai bine vandut decat in Europa.

Motorola RAZR XT910 este disponibil in oferta online de la Vodafone Romania.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.