Acasa Computere Windows 10 isi va putea descarca update-urile si de la calculatoarele conectate la reteaua locala

Windows 10 isi va putea descarca update-urile si de la calculatoarele conectate la reteaua locala

by Dragos Schiopu

Windows_Product_Family_9-30-Event

Cu siguranta multi dintre pasionatii de IT asteapta cu nerabdare lansarea noului sistem de operare a celor de la Microsoft. Cu toate ca la momentul de fata cei de la Microsoft au anuntat o versiune de Customer Preview in care utilizatorii ceva mai nerabdatori vor putea sa testeze o parte din experienta viitorului lor sistem de operare si totodata sa trimite feedback-uri in legatura cu anumite glitch-uri si buguri. Pe langa Windows 10 cel mai asteptat modul este Cortana, unul dintre cei mai inteligenti asistenti digitali vocali, singurul de acest gen ce poate sa te ajute sa interactionezi cu Windows-ul intr-un mod mult mai usor.

Pentru ca actualizarea noului sistem de operare a celor de la Microsoft, Windows 10, sa se desfasoare mult mai rapid si intr-un mediu cat mai familiar, acestia au introdus un sistem inovativ de descarcare a update-urilor de pe alte sisteme din reteaua locala.

Cu toate ca au mai ramas doar cateva luni pana la lansarea oficiala a noului Windows 10, in continuare aflam noi informatii cu privire la functiile si inovatiile cu care vor sa vina cei de la Microsoft. Unele dintre cele mai recente informatii, fac referire la metoda prin care Windows 10 va putea sa primeasca update-uri. Este pentru prima data cand acestia introduc metoda de transfer a update-urilor din Windows, printr-un sistem P2P (Peer-to-peer). Cu ajutorul acestei tehnologii utilizatori vor putea descarca noile update-uri ale sistemului de operare mult mai usor, de la utilizatorii care folosesc Windows 10 si fac partea din reteaua locala.

Aceste informatii au fost desprinse din versiunea de Customer Preview, care inca nu a ajuns la utilizatori. Datorita imaginii de mai jos ne dam seama ca in sistemul de operare exista o bifa care va permite sa optati pentru modulul de descarcare pentru aplicatii si update-uri. Pentru a intelege mai bine cun functioneaza acest sistem, ganditi-va la Torrent si la modul in care functioneaza descarcarea fisierelor de pe el.

x

s-ar putea sa-ti placa