Acasa Tehnologie AeroMobil, prima masina zburatoare va ajunge pe piata in 2017

AeroMobil, prima masina zburatoare va ajunge pe piata in 2017

by Dragos Schiopu

aer

Cine si-ar fi imaginat vreodata ca masina zburatoare va deveni in sfarsit reala, va deveni o creatie fizica a omului. Iata ca de data aceasta, ne-am inselat in privinta dezvoltarii viitorului, intrucat prima masina zburatoare sta sa apara si sa ii uimeasca pe toti. Cu siguranta ati vazut astfel de masini prin filmele science fiction, insa de fiecare data v-ati fi dorit sa conduceti una prin oras, mai exact pe deasupra locuitorilor, fara sa va pese ca cineva va poate iesi in fata si sa va taie calea. Savantii au reusit imposibilul, au reusit sa aduca una dintre cele mai interesante tehnologii la viata, sa ii ofere exact caracteristicile si functiile de care un utilizator pasionat de tehnologie are nevoie.

Dupa nici un an de cand a fost prezentata publicului larg, masina zburatoare din imaginile de mai sus, Aeromobil are o data de lansare.

Cu ocazia Festivalului Pionierilor de anul trecut din Viena, o companie slovaca a anuntat primul prototip de masina zburatoare din lume. Majoritatea celor prezenti se asteptau ca aceasta masina sa reprezinte doar un prototip, o tehnologie care sa apara peste sute de ani, dar iata ca acum, dupa nici un an de cand a fost anuntata, cercetatorii i-au oferit o data de lansare.

Juraj Vaulik, CEO-ul AeroMobil, s-a deplasat acum cateva zile la SXSW in Statele Unite, pentru a tine o conferinta de presa. Acesta a vorbit in special despre modul in care va functiona viitoarea sa masina zburatoare, care va fi consumul si ce tehnologii va adapta pentru ca sa ofere o siguranta deplina beneficiarilor. Conform spuselor acestuia se pare ca AeroMobil va fi disponibila incepand cu anul 2017.

CEO-ul AeorMobil a relatat ca este foarte multumit de actualul stadiu in care se afla masina zburatoare, de consumul si autonomia pe care o are. O masina zburatoare este de doua ori mai eficienta fata de una normala, intrucat metoda prin care functioneaza permite transportul mult mai rapid de la o locatie la alta.

https://www.youtube.com/watch?v=sUnhBHwCq90

s-ar putea sa-ti placa