Acasa Portabile Wikipad

Wikipad

by Dragos Schiopu

WikipadGaming-Section1dWikipad este o tableta conceputa exclusiv pentru gaming si nu numai. Tableta dispune de un controller care se poate atasa de tableta.

Pentru ca este o tableta de jocuri, dotarile tabletei nu sunt de neglijat. Aceasta dispune de un procesor foarte puternic de la nvidia SoC Tegra 3 ( procesor ce dispune de 4 nuclee ) si 1GB RAM DDR3. Ce ma surprinde este ca vine cu doar 16GB de memorie interna, care este un pic cam mica, zic eu, dar nu va faceti griji pentru ca vine si cu suport de card de maxim 32GB. Rezolutia display-ului este de 1280×800, avand 7 inci. De asemenea, display-ul este IPS si se pot utiliza maxim 5 gesturi simultan ( adica, ecranul poate recunoaste in acelasi 5 gesturi, degete ). Baterie este de 4100mAh.

WikipadAtWork3

Deci, pe partea de hardware lucrurile stau foarte bine. Acum sa vorbim putin de software. Android 4.1 (Jelly Bean) suna bine? Evident, mai ales ca aceasta tableta vine si cu niste jocuri optimizate petru ea. Mai precis, jocurile preinstalate sunt:

    • MadFingers’s Dead Trigger

  • Distinctive Games Hockey Nations Tournament

               

    • ShadowGun: Dead Zone

Toate aceste jocuri vin preinstalate si eu zic ca sunt binevenite. Plus ca sunt si optimizate pentru aceasta tableta, deci nu veti avea probleme ca vor frama. De altfel, nu veti avea probleme cu nici un joc, procesorul Tegra 3 ajutat de cele 12 nuclee ale GPU-ului vor rula impecabil orice joc.

Nu este doar o tableta pentru gaming, deoarece poate fi folosita si pentru editare de poze, vizualizare de documente, editarea lor, etc. Dar ma indoiesc ca va vi folosita pentru asta. In plus are doar 7 inci.

Tableta se va lansa in primavara in SUA la pretul de 250 de dolari, iar in Europa probabil va costa 250 euro.

s-ar putea sa-ti placa