Acasa Tehnologie WiFi Map, aplicatia care iti dezvaluie parolele retelelor WiFi

WiFi Map, aplicatia care iti dezvaluie parolele retelelor WiFi

by Dragos Schiopu

Wifi Map este o aplicatie care te ajuta la identificarea tuturor retelelor WiFi din zona ta, precum si la aflarea parolelor la anumite retele securizate. Aplicatia functioneaza foarte simplu si se bazeaza pe comunicarea tuturor persoanelor dintr-o anumita regiune, si anume: oricine se afla in zona ta de acoperire este in masura sa lase un comentariu la o retea WiFi, partajandu-i parola, astfel incat si alti oameni sa poata utiliza acea retea WiFi.
mzl.zocrucxq
WiFi Map listeaza intr-un mod ordonat si inteligent toate retelele WiFi din zona ta in functie de distanta si locatia curenta. Retelele publice, cum ar fi, sa zicem, cea de la McDonalds, sunt etichetate in mod clar in aplicatie si de multe ori nu au nevoie de parola. In schimb, cele private pot fi adaugate numai de cineva care este CONECTAT la acea retea. Fiindca WiFi Map este o aplicatie a tuturor, multe dintre retelele private pot fi accesate cu voia proprietarului. Cu alte cuvinte, daca mergi intr-un restaurant, iar reteaua Wifi este protejata, ai sansa ca Wifi Map sa iti dezvaluie parola, multumita altor utilizatori care au trecut prin acelasi local si au shareuit parola aflata ulterior. Din pacate, inca nu exista sistem de verificare, asadar nu poti sti daca parola este adevarata sau nu, acest lucru depinzand de seriozitatea celui care a lasat comentariul cu parola respectiva.
wifi-hotspot
Desigur, WiFi Map nu ar fi completa fara o harta. Acesta functioneaza la fel ca oricare alta harta smart – markerii sunt folositi pentru a indica locurile din jurul tau unde se afla cel putin o retea WiFi. WiFi Map este, fara indoiala, foarte practica atunci cand esti plecat intr-o calatorie si ajungi intr-un local care dispune de o retea WiFi securizata, iar cu aceasta aplicatie nu mai esti nevoit sa intrebi pe nimeni care este parola.
screen568x568
Asadar, contribuie si tu la dezvoltarea acestei aplicatii prin adaugarea de retele WiFi la caret te-ai conectat si care nu sunt listate public. Aplicatia este gratuita pentru iOS si Android, desi exista si o versiune Pro care poate fi achizitionata pentru 4.99 $(aproximativ 15 RON). Ambele variante necesita cel putin iOS 7.0. Versiunea Pro permite salvarea offline a retelelor preferate si a parolelor de acces. De asemenea, aceasta iti ofera detalii complete cu privire la retelele care nu se afla in raza ta de acoperire.

Aplcatia WiFi Map are si o serie de dezavantaje pe care este obligatoriu sa le cunosti inainte sa te bucuri de beneficiile pe care ti le ofera. Inainte de a te conecta la o retea WiFi, trebuie sa fi constient de faptul ca s-ar putea ca internetul sa fie limitat, iar in cazul in care abonamentul este depasit, atat tu, cat si cei care sunt conectati la respectiva retea, veti suporta costuri suplimentare. Cum poti evita acest lucru? Pur si simplu nu te conecta la retelele WiFi dubioase.

Am descarcat si eu aplicatia si pot spune ca sunt foarte multumita. Functioneaza perfect si face exact ceea ce spune. Bineinteles ca nu pot avea acces la retelele WiFi ale vecinilor, dar WiFi Map este ideala pentru atunci cand iesi in oras. Descarcati-o cu incredere!
10942803_870880736305797_630070309_n

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Dante Flori 30-01-2015 - 09:33

Multumim pentru aplicatie,este foarte utila mai ales ca am de gant sa calatoresc curand in mai multe orase

enoriasul 20-12-2016 - 21:15

pe ale vecinilor nu pot si cum sa fac sa aflu parolele ca sunt zgarciti si nu vor sa o dea

Comentariile sunt inchise.