Acasa Portabile Western Digital lanseaza My Passport Ultra – Metal Edition si My Passport Ultra – Anniversary Edition

Western Digital lanseaza My Passport Ultra – Metal Edition si My Passport Ultra – Anniversary Edition

by Dragos Schiopu

Pentru a sarbatori a 10-a aniversare a liniei de hard disk-uri externe portabile My Passport, Western Digital a anuntat lansarea a doua modele aniversare.

western design

Noile unitati, My Passport Ultra – Metal Edition si My Passport Ultra – Anniversary Edition, integreaza cu succes toate caracteristicile si functiile dobandite de linia de hard disk-uri in ultimii 10 ani. Modelele au un design nou, rafinat, o capacitate de stocare de maxim 2TB si permit protejarea continutului si realizarea de back-up de fisiere.

Pentru o protectie suplimentara si pentru partajarea de la distanta a fisierelor, My Passport Ultra – Metal Edition include software-ul WD SmartWareTM Pro. Acesta permite integrarea cu Dropbox, permitand utilizatorilor sa salveze continut de pe un computer pe unitatea de stocare WD si de pe unitate direct in Cloud, si invers. Aceasta caracteristica transforma My Passport in varianta optima pentru back-up, protectie si stocare de date.

Cele două unitati de stocare folosesc carcase din aluminiu, fapt care ofera atat un efect vizual nou si elegant, cat si o protectie crescuta impotriva socurilor zilnice la care un astfel de echipament poate fi supus. Aditional, unitatile ofera utilizatorilor posibilitatea de criptare hardware si protectie prin parola, pentru a preveni accesarea de catre persoane neautorizate a continutului stocat. Astfel, datele vor fi in siguranta chiar daca dispozitivul este pierdut sau furat.

In ultimii zece ani, WD a vandut mai mult de 60 de milioane de unitati My Passport.

WD My Passport Ultra poate fi achizitionat de la emag accesand site-ul de aici la pretul de 329 ron, urmand ca My Passport Ultra – Anniversary Edition sa fie disponibil la inceputul lunii septembrie. Ambele produse au o garantie regionala de 3 ani.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Șerban 26-08-2014 - 12:51

Ce performanțe au discurile? Ce interfață are HDDul extern? Ce conectori sunt disponibili?
Nu cred că interesează cineva că discurile au carcasă glossy fuchsia sau maronie cu picățele.

Comentariile sunt inchise.