Acasa Telefoane VIDEO. Incarcare a bateriei instant pentru iPhone 6?

VIDEO. Incarcare a bateriei instant pentru iPhone 6?

by Dragos Schiopu

Te nemultumeste durata mica de utilizare a bateriei si timpul mare de reincarcare pentru smartphone-ul tau? Apple s-a gandit la primul aspect atunci cand a creat iPhone 6 si a dotat terminalul cu o baterie de 1810 mAh (informatie oficiala conform gsmarena.com). Ce se intampla insa cu timpul mare de incarcare a bateriei?

instant recharger iphone 6

 

Se zvoneste de ceva timp ca Apple intentioneaza sa lanseze un model de iPhone care sa permita incarcarea fara fir, iar iPhone 6 ar putea fi terminalul mult-asteptat. Apple este pregatita sa implementeze unul dintre cele doua standarde de incarcare wireless, Alliance for Wireless Power (A4WP) sau Power Matters Alliance (PMA).

In cazul in care informatia este reala si telefonul va fi dotat cu un astfel de sistem, nu ne putem astepta ca durata de incarcare a bateriei sa scada, ci mai degraba sa creasca fata de timpul de reincarcare la priza si mai ales fata de reincarcarea prin USB.

Si atunci, varianta fericita, in cazul in care ar fi adevarata, este incarcarea bateriei instant, intr-o secunda, pentru iPhone 6, cu ajutorul unui dispozitiv Apple, care iti schimba bateria cu una complet incarcata, fara sa fie nevoie sa iti inchizi telefonul. Detalii in clipul de mai jos.

Utilizatorii Apple sunt mai mult decat incantati de un astfel de dispozitiv si spun ca l-ar cumpara, desi se asteapta la preturi foarte ridicate. Deocamdata insa dispozitivul este doar in stadiul de concept al celor de la Sonitdac.

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Șerban 26-08-2014 - 12:48

Titlul este înșelător și nu are nicio legătură cu informația prezentată în articol. Sunteți tabloid cumva?

Florentina 26-08-2014 - 16:31

Buna, Serban. Apreciez interesul tau pentru site-ul nostru. Dupa cum poti observa, titlul se termina intr-un semn de intrebare, ceea ce inseamna ca nu detinem o informatie sigura si ca nu anuntam incarcarea bateriei instant pentru iPhone 6, ci ne intrebam daca acest lucru poate fi posibil si, mai ales, daca va fi implementat cu ocazia lansarii mult asteptatului smartphone 🙂

Petre Dănuţ Andrei 27-08-2014 - 12:06

mai exact este vorba de un concept realizat probabil de un fan. este un concept interesant ce merita prezentat.

Comentariile sunt inchise.