Acasa Jocuri Te-ai jucat Flappy Bird? Producatorul celebrului joc lanseaza Swing Copters

Te-ai jucat Flappy Bird? Producatorul celebrului joc lanseaza Swing Copters

by Dragos Schiopu

swing copters

Flappy Bird a fost un joc pentru Android devenit popular la inceputul acestui an, in foarte scurt timp, datorita dependentei amestecate cu frustrare pe care ti-o provoca in incercarea de a o ajuta pe Flappy Bird sa treaca printre obstacole, fara a le lovi. Atingand ecranul telefonului, la anumite intervale de timp, acumulai progres in functie de numarul de tevi pe care reuseai sa le depasesti, fara sa omori pasarea zburatoare.

Jocul a fost retras de pe internet de catre creatorul sau, Dong Nguyen, pe motiv ca s-a mers prea departe si ca atat jocul, cat si el, devenisera mai populari decat si-ar fi dorit.

La cateva luni de la retragerea jocului de pe internet, Nguyen a creat Swing Copters. A schimbat putin personajul si a mutat actiunea pe verticala. Pasarea nu mai zboara pe orizontala, ca in Flappy Bird, ci se inalta spre nori cu o elice.

Swing Copters a fost lansat pe 21 august, este gratuit pentru IOS si Android, si susținut prin reclame. Daca nu le vrei, platesti un dolar si ele dispar.

 

 

 

s-ar putea sa-ti placa