Acasa Telefoane Samsung isi recunoaste greseala facuta la Galaxy S5

Samsung isi recunoaste greseala facuta la Galaxy S5

by Dragos Schiopu

A trecut putin mai mult de o luna de la lansarea Samsung Galaxy S5 in Romania si apar noi semne de slabiciune ale varfului de gama Samsung. Dupa ce intr-un articol anterior, colegul meu George va prezenta primele semne de slabiciune ale S5-ului care se refereau la posibilitatea de a pacali senzorul de amprenta, astazi va vom prezenta o noua slabiciune la care cu siguranta nu v-ati fi asteptat.

Samsung-Galaxy-S5-Camera

Camera de 16 Megapixeli ai smartphone-ului Samsung Galaxy S5 este, cel mai probabil, cea mai atragatoare componenta pentru cumparatorii acestui terminal. Tocmai de aceea, faptul ca au aparut o multitudine plangeri pe internet si multe inapoieri la service pentru nefunctionarea camerei poate fi considerat un lucru ingrijorator pentru toti posesorii acestui device.

Plangerile pe care le gasim pe internet ne atentioneaza asupra unui defect major pe care il inalnim la anumite device-uri, defect care duce la imposibilitatea utilizatorului de a mai folosi camera foto.

Conform raporturilor de la service-uri, eroarea „camera failure” apare aleatoriu si fara a avea legatura cu actiunile utilizatorului ceea ce ne confirma ca, practic, aceasta eroare apare din senin si nimeni nu stie cum sa o repare. Nu exista o cauza evidenta a acestei erori, dar odata ce ea e afisata pe dispozitivul dumneavoastra, functia de camera a dispozitivului dumneavoastra devine permanent de nefolosit. Desi initial se zvonea ca ar fi fost o problema la Custom ROM-ul Samsung pentru Android, camera ramane blocata chiar si dupa schimbarea acestuia, deci un lucru este clar: este o problema de hardware. Nu se stie daca au fost afectati pana acum si utilizatori din Romania, insa, daca intalniti aceasta problema va sfatuim sa va indreptati catre service-urile autorizate ale Samsung si sa solicitati inlocuirea dispozitivului. Pana acum problemele au fost semnalate de utilizatori ai retelei Verizon si de clientii Best Buy, ambele companii actionand in Statele Unite.

Conform site-ului theverge.com, compania Samsung a confirmat faptul ca stie de aceste raporturi si incearca sa remedieze aceasta problema in cel mai scurt timp. Declaratia purtatorului de cuvant al companiei a fost urmatoarea: „Am auzit ca un numar limitat de dispozitive au o problema care cauzeaza un mesaj pop-up de eroare „camera failure”. Toti cei care au aceasta problema sunt rugati sa viziteze unul dintre service-urile Samsung sau sa apeleze la operatorul de telefonie mobila de unde au achizitionat device-ul”. 

 

s-ar putea sa-ti placa