Acasa Tehnologie Cosmos Group prezinta IQFix – o afacere inovatoare in domeniul reparatiilor pentru dispozitive mobile

Cosmos Group prezinta IQFix – o afacere inovatoare in domeniul reparatiilor pentru dispozitive mobile

by Dragos Schiopu
reparatii

Stiu ca se intampla ca si tu sa ai nevoie de cineva care sa iti repare gadget-urile din dotare, iar aici amintesc de telefon, laptop, tableta, din cand in cand. Incepand de astazi iti poti duce bunurile la reparat la o echipa profesionista, dotata cu cele mai bune echipamente, dar si cu cele mai bune piese.

In cateva cuvinte putem spune ca este vorba despre lansarea unei unitate de service, dedicata bunurilor enumerate mai sus, lansata de catre Cosmos Group, una dintre companiile telecom de varf ale Romaniei. Astfel ca, laboratorul denumit IQfix iti poate oferi cele mai bune servicii de calitate, reparatii intr-un timp foarte scurt ce au o garantie de 6 luni dupa ce bunul vostru a fost reparat.

Ba mai mult decat atat IQfix este deschis in fiecare zi si iti poate oferi servicii de inalta calitate la un pret accesibil pentru toate buzunarele.

Ce isi propune noul concept de reparatii?

In primul rand este bine de stiut ca noua afacere IQfix isi propune repartii intr-un timp cat mai scurt, calitate superioara a tuturor repratiilor efectuate si un cost accesibil celor ce au nevoie de astfel de reparatii. Unitatea de service in sine reprezinta o experienta interesanta, fiind construita ca un laborator deschis in care poti urmari de la punctul zero si pana la finalitate intregul proces prin care aparatul tau este reparat.

Indiferent de tipul de telefon sau de laptop pe care il aveti echipa IQfix o sa vi-l repare si bineinteles o data reparat obiectul vostru va fi inapoiat de la adresa de unde a fost colectat. O informatie importanta pentru toti clientii acestui service este legat de faptul ca beneficieaza de un serviciu de diagnosticare a produsului gratuit si de o reducere de cost atunci cand un produs necesita interventii separate pentru o varietate de defecte.

IQFix ofera clientilor posibilitatea de a preda produsul defect la oricare dintre cele 20 de magazine IQBox din Timisoara, Constanta, Brasov, Galati, Ploiesti, Braila, Baia Mare, Targu Jiu, Giurgiu si Bucuresti. Centrul de service IQFix este deschis zilnic, in fiecare saptamana, de luni pana vineri de la 09:00 la 21:00, iar sambata si duminica de la 10:00 la 18:00. Mai mult, solicitarile de service pot fi realizate 24/7 chiar aici, dar si pe adresa de facebook.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.