Acasa Tehnologie Lansare Vodafone Lipscani, iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Lansare Vodafone Lipscani, iPhone 6 si iPhone 6 Plus

by Dragos Schiopu

Vodafone a lansat pe 30 octombrie primul magazin in centrul istoric al capitalei, pe strada Lipscani, numarul 27.

vodafone lipscani

Magazinul dispus pe doua niveluri, are 100 mp utili si se aliniaza conceptului de design al Vodafone Grup. Partea de jos a magazinului are patru puncte de vanzare, precum si cele mai noi smartphone-uri si tablete, iar la etaj clientii beneficiaza de o zona de relaxare.

Vodafone Lipscani pune la dispozitia clientilor si WiFi gratuit de mare viteza, pentru a putea testa cele mai noi si performante terminale, impreuna cu serviciile si produsele Vodafone.

Cele mai asteptate terminale ale momentului, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, sunt disponibile de astazi in noul magazin, dar si in alte magazine din tara, impreuna cu un abonament special, RED 49, care include convorbiri si SMS nationale nelimitate, 4,5 GB trafic de date si 1500 minute internationale si in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la TV prin SeeNow powered by Vodafone si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Noile telefoane sunt puse in valoare de Supernet, o inovatie in utilizarea serviciilor de Internet mobil, care asigura viteze ridicate, stabilitate crescuta si protectie completa, pentru o experienta superioara de utilizare.

Vodafone Romania este reteaua de telefonie mobila in care romanii au cea mai mare incredere, potrivit sondajului Trusted Brands, desfasurat anul acesta de publicatia Reader’s Digest. Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 419 de milioane de clienti, la 31 decembrie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.

FOTO: live de la lansare.

s-ar putea sa-ti placa