Acasa Tehnologie Microsoft Band – debutul Microsoft in accesorii smart

Microsoft Band – debutul Microsoft in accesorii smart

by Dragos Schiopu

Microsoft a lansat o bratara electronica „Microsoft Band”, accesoriu smart ce permite utilizatorilor sa monitorizeze programul de fitness urmat.

microsoft band
Dispozitivul poate fi purtat la incheietura mainii si are senzori pentru monitorizarea pulsului, a calitatii somnului si poate masura numarul de calorii consumate.

Compania americana a anuntat ca bratara va fi disponibila zilele acestea in Statele Unite, in numar limitat, iar pretul va fi de 199 de dolari bucata.

Prin lansarea Microsoft Band, Microsoft isi face debutul pe piata dispozitivelor ce pot fi purtate de utilizatori.
Microsoft a lansat si o aplicatie software de sanatate, numita „Microsoft Health”, care include un serviciu „cloud”, de stocare de date la distanta, in care utilizatorii pot pastra si combina informatii privind starea de sanatate si programele de fitness efectuate.

Aplicatia „Microsoft Health” va aduna informatii prin intermediul bratarii si este compatibila cu telefoanele mobile inteligente ale Apple, iPhone, si cu cele care utilizeaza sistemul de operare Android al Google, dar si cu dispozitivele Windows Phone.

Apple a prezentat, pe 9 septembrie, un ceas inteligent care combina functii de monitorizare a exercitiilor fizice cu functii de comunicare si care va fi pus in vanzare in prima parte a anului 2015, la un pret de 349 de dolari.

Mai multe detalii despre Microsoft Band aici.

s-ar putea sa-ti placa