Acasa Jocuri [VIDEO] CES 2014 anunta posibilitatea de a controla personajul din joc cu ajutorul unui costum

[VIDEO] CES 2014 anunta posibilitatea de a controla personajul din joc cu ajutorul unui costum

by Dragos Schiopu

In Las Vegas la CES 2014 a fost anuntat un echipament prin care gamer-ul poate sa isi constroleze personajul prin gesturile sale.YEI Technology este autorul acestui dispozitiv, care transpune jucatorul catre un univers paralel cuprins din filmele SF.

La fel cum se poate vedea si in video-ul de mai jos costumul permite controlarea caracterului din joc cu ajutorul corpului uman, tehnologia fiind initializata de mai multi senzori.

In aceasta saptamana la CES 2014 compania YEI Technology a prezentat doar partea superioara a costumului care are 8 senzori. Versiunea integrala are mai multi senzori, si precizie mai buna.Aceasta va acoperi absolut tot corpul pentru un control mai bun, si o stabilitate om – personaj fara nici-o intarziere.

Compania incearca sa stranga bani pentru o productie in serie cu ajutorul retelei KickStarter, investitorii primind sistemele la sfarsitul lunii iunie, in timp ce pe piata vor putea fi accesate peste cateva luni.

Detaliile exacte privind preturile nu au fost inca disponibile, dar se preconizeaza ca versiunea completa a costumului va costa mai putin de 400 $, iar partea superioara a corpului in jur de 280$.

s-ar putea sa-ti placa