Acasa Tehnologie Boxele transparente de la CES 2014 fac senzatie ( Video )

Boxele transparente de la CES 2014 fac senzatie ( Video )

by Dragos Schiopu

In acest an la CES 2014 au fost prezentate cele mai inovatoare si inteligente boxe din noua generatie.

ClearView Clio reprezinta o evolutie importanta catre viitor, fiind primele boxe transparente. Design-ul unic, si calitatea sunetului pe care le emit aceste boxe, sunt mai mult decat perfecte.

Se conecteaza prin bluetooth/wireless la orice dispozitiv care transmite semnal audio, beneficieaza de difuzoare stereo, si are port audio pentru jack de 3.5 mm.Boxele sunt construite dintr-o sticla curbata, care prin vibratie produce sunet stereo atat in fata, cat si in spate de o putere relativ egala.

La baza se afla un subwoofer care ajuta sunetul sa fie redat integral la o calitate mai buna, aceasta aratand precum o cutie neagra, eleganta, de o calitate superioara.

Boxele vor aparea in magazine la finalul lunii martie, la un pret de 350 $.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=o_Rjc96xwy8

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Mihai Ioan 09-01-2014 - 11:08

Desi e inovativ, calitatea sunetului nu are cum sa fie la fel de buna ca a membranei din celuloza. Sunt mai interesat de jucarile vibe troll 2.0

Arbunea Ionut 09-01-2014 - 20:29

Inca nu am apucat sa le testez, nustim inca pana unde a ajuns tehnologia incat sa poata depasi membrana de celuloza. Asteptam sa apara un review video mai detaliat cu specificatiile si calitatea sunetului pe care o ofera. Nu zic ca ” jucariile vibe troll 2.0 nu ar fi bune ” doar ca fiecare dispozitiv are avantajele si dezavantajele sale, depinde pentru ceea ce optezi.

Mihai Ioan 10-01-2014 - 12:12

Un video review in care sa ne convingem de calitate nu poate exista, trebuie sa le testam real, ceea ce nu o sa fie prea curand. Poate in 2 ~ 5 ani.

Comentariile sunt inchise.