Acasa Tehnologie CES 2014 – ziua 1(fotografii)

CES 2014 – ziua 1(fotografii)

by Dragos Schiopu

Consumer Electronics Show (CES) este o expozitie de IT organizata anual in luna ianuarie in Las Vegas, Statele Unite. Prima editie a fost organizata in anul 1967 in New York City. Si in acest an evenimentul a captat atentia a milioane de oameni care sunt fascinatii de noile tehnologii prezentate de companii precum Samsung, Apple sau LG. Mai jos puteti trece in revista unele dintre cele mai importate gadgeturi ale primei zile si astfel veti intra in atmosfera inconfundabila care se afla in Las Vegas. Azi nu mergem pe principiul ,, Ce s-a intamplat in Vegas, ramane in Vegas”.
1.Becurile Lumen

2Z9A9283_620x423
Lumen si Lumen Mini sunt becuri care au Bluetooth si sunt gata pentru a ilumina camere de camin, petreceri si de a crea o stare de spirit speciala. Becuri multifunctionale sunt cu siguranta un trend in acest an.
2. ZTE BlueWatch

35833804-ZTE-BlueWatch-2_610x406
Un nou ceas al chinezilor de la compania ZTE, BlueWatch este o combinatie intre un SmartWatch si un program de fitness. Din punctul meu de vedere, acest ceas se aseamana parca prea mult cu precedentul model Pebble.
3.Flir ONE

DSC04670_610x458
Flir isi doreste sa incalzeasca iPhone-urile. Cum? Acestia au prezentat la CES 2014 un gadget ,,incendiar”. Astfel, iPhone-ul a fost transformat intr-un smartphone care prezinta senzori de caldura si un ecran care afiseaza imaginea termina. Flir One va putea fi achizitionat la jumatatea anului 2014 si va costa mai putin de $350. Va fi compatibil cu iPhone 5 si 5S.
4.Numbia 5S

ZTE-Nubia-Z5S-CES-2014-lineup-1
Se pare ca ZTE este pe punctul de a face diferenta in materie de camere de fotografiat ale telefoanelor. Numbia 5S si 5 mini dispune de o camera de 13 megapixeli in fata si 5 megapixeli la camera din spate.
Pe langa tehnologiile prezentate mai sus, ar trebui sa mai amintim si camerele Nikon care fac deliciuladmiratorilor, ochelarii inteligenti si chiar hainele Smart. Aflati mai multe despre aceste lucruri in articolele ce urmeaza. Stay tunned!

s-ar putea sa-ti placa