Acasa Telefoane Viber a lansat Viber Out

Viber a lansat Viber Out

by Dragos Schiopu

ViberOutMajoritatea utilizatorilor unui smartphone sau al unui computer au auzit de Viber, aplicatia prin intermediul careia poti suna sau trimite SMS-uri gratuit. Ei bine, iata ca astazi Viber a lansat Viber Out.

De acum prin intermediul Viber Out, utilizatorii aplicatiei vor putea efectua apeluri telefonice VoIP, la preturi foarte mici, in orice tara de pe glob.

Aceasta imbunatatire adusa aplicatiei permite efectuarea de apeluri catre persoanele care nu au aplicatia instalata. Asadar, ar putea sa mai scada din interesul pentru Skype care dispune de asemenea, de Skype Out care are tarife mai mari in comparatie cu Viber Out. Spre exemplu 3 minute de convorbiri in Mexic sunt taxate de Skype cu 115,7 centi, pe cand cei de la Viber au un tarif de doar 29,7 centi , o diferenta de pret destul de mare care cel mai probabil va aduce un numar si mai mare de utilizatori.

Viber Out  a fost lansat cu o luna inainte, dar doar pentru a ajuta victimele taifunului din Filipine sa ia legatura cu cei dragi, insa aceasta a fost doar o lansare prematura a aplicatiei, oficial Viber Out fiind lansat astazi.

Viber Out este usor de folosit, din meniul aplicatiei Viber tot ceea ce utilizatorul este nevoit sa faca este sa selecteze fereastra „mai multe” si sa aleaga Viber Out. De aici acesta va putea sa cumpere credit.

Cei de la Viber fac treaba buna cu aceasta aplicatie si momentan nu se prea gandesc la profituri uriase si doar la a investi mai mult si mai mult pentru a face din Viber una dintre cele mai bune aplicatii de pe piata.

Pe langa faptul ca are preturi foarte mici, Viber Out mai dispune si de posibilitatea de a folosi ca si Caller ID propriul numar de telefon, Viber Out este disponibila pe iOS, Android si computere, urmand versiunea pentru Windows Phone.

s-ar putea sa-ti placa