Acasa Telefoane Cea mai noua versiune Firefox pentru Android

Cea mai noua versiune Firefox pentru Android

by Dragos Schiopu

FIREUPPAstazi se pare ca a fost o zi destinata lansarilor importante, astfel ca cei de la Mozilla au lansat ultima versiune a aplicatiei pentru Android si desktop. Ei, bineinteles ca varianta pentru desktop a fost si ea updatata, dar fara schimbari semnificative. In schimb ce Firefox pentru Android a adus o multime de noi caracteristici care de care mai interesante.

Firefox are de acum un ecran de start cu totul schimbat al carui utilitate este aceea de a oferi tuturor utilizatorilor metode cat mai usoare de a aceesa site-urile pe care le viziteaza in general, istoric si marcaje precum si accesul la lista de citit.

Oficialii Moziila au declarat ca acest nou ecran de start este creat pentru a oferi o experienta cat mai simpla si mai rapida de navigare, special ca utilizatorii sa gaseasca ceea ce ii intereseaza intr-un timp cat mai scurt, esential atunci cand acestia sunt presati de timp.

Tot cu acest update, Firefox va da utilizatorilor posibilitatea de a alege alte 2 motoare de cautare, acestea fiind Yahoo si BIng, pana in prezent aplicatia pentru mobile avand ca motor de cautare doar Google. Acum, poate Firefox doreste sa ajute si celelalte motoare de cautare sa se dezvolte si de asemenea sa lase libertatea utilizatorilor de a alege, mai ales daca nu sunt de acord cu politica de confidentialitate a celor de la Google.

Deocamdata, este posibil ca noua versiune Firefox pentru Android sa mai aiba si mici erori, dar care sunt rezolvate imediat ce sunt raportate.

Daca pentru telefoane totul este grozav si nou, pentru desktop cei de la Moziila nu se pot lauda cu mare lucru, de aceasta data neaducand lucruri prea interesante. Printre imbunatatirile venite odata cu noul update, numarandu-se faptul ca aceia care mai folosesc Windows XP vor primi suport pentru decodarea mp3 si toate pluginurile cu exceptia Flash vor fi de acum „click to play”.

 

 

s-ar putea sa-ti placa