Acasa Tehnologie Viaţa de pe Facebook în 62 de secunde

Viaţa de pe Facebook în 62 de secunde

by Dragos Schiopu

Dacă ai cont pe Facebook, cu siguranţă ai văzut începând de ieri diverse video-uri postate de prietenii tăi. Poate chiar şi tu ţi-ai creat unul.

Cu ocazia sărbătoririi celor 10 ani de Facebook, compania a creat o aplicaţie prin care îţi poţi crea automat un videoclip de 62 de secunde cu toate momentele importante pe care le-ai postat pe Facebook. Clipul precizează anul în care te-ai înregistrat pe Facebook, fotografiile cu cele mai multe like-uri, culminând cu o serie de poze pe care le-ai distribuit de-a lungul timpului, totul pe muzica. Pot spune că Facebook parcă ştie să aleagă cele mai importante poze şi momente pe care le-ai împărţit cu prietenii tăi.

o.184684

Clipul se numeşte ,,A look back”, o privire înapoi, o întoarcere către amintiri, clipe şi momente pe care le-ai trăit în trecut. Putem spune că a fost un cadou făcut de Facebook întregii comunităţi, compania aniversând 10 ani de când Mark Zuckerberg a creat, în camera sa de cămin, cea mai populară reţea de socializare din lume la ora actuală. Dacă doreşti, poţi să îţi creeti propriul videoclip ,,A look back” aici.

facebook_a_look_back_ndtv

Mark Zuckerberg a scris pe contul său de Facebook un mesaj emoţionant, printre care a declarat ,, Oamenii mă întreabă adesea dacă mă aşteptam ca Facebook să devină ceea ce este astăzi. Nici gând.”. De asemenea, Zuckerberg, îşi aduce aminte cu plăcere de momentele în care a luat naştere Facebook ,, Îmi aduc aminte că mâncam pizza cu colegii de cameră după primele zile de la înfinţarea Facebook-ului. Le-am spus cât de încântat sunt că am reuşit să creez ceva prin care să ajut la comuniunea persoanelor din campus. Se pare că am ajutat la comuniunea întregii lumi, comunicarea necunoscând nicio limită.”

Facebook-A-Look-Back-01

Cum spuneam Facebook alege automat conţinutul filmuleţului, însă îl poţi modifica dacă nu eşti mulţumit de rezultatul final. De asemenea, îl poţi vedea doar tu, fără a-l distribui. BIG LIKE pentru această idee, este important să ne aduce aminte uneori de clipele frumoase sau mai puţin frumoase di viaţa noastră. Asta ne face umani, de aceea suntem un suflet, ci nu un corp.

s-ar putea sa-ti placa