Acasa Telefoane Vanzarile pentru primul telefon cu Tizen

Vanzarile pentru primul telefon cu Tizen

by Dragos Schiopu

Samsung Z1 este primul telefon din lume cu sistemul de operare Tizen, care mai este numit si Android Killer. Datorita sistemul de operare Tizen telefonul concureaza cu o multime de alte telefoane entry-level bazate pe sistemul de operare Android.

Samsung Z1 dispune de un ecran de 4 inch, cu o rezolutie de 800 x 480, camera principala de 3.15 MP iar camera secundara de 0.3 MP, 786 mb RAM si baterie de 1500 mAH.

Se pare ca Samsung a gasit modalitatea perfecta in segmentul de telefoane entry-level, sistemul de operare Tizen fiind principalul factor pentru vanzarile lui Samsung Z1 care a depasit toate asteptarile.

Potrivit Bussines Korea, Samsung a vandut peste 100.000 de modele in India si 20.000 in Bangladesh. In aproximativ o luna de la data lansarii in India, 18 ianuarie, s-au vandut peste 100.000 de modele pentru primul telefon cu Tizen, Samsung Z1. India si Bangladesh fiind singurele tari in care Samsung Z1 este disponibil, momentan.

Raportul sugereaza ca vanzarile au fost asa de mari datorita faptului ca Samsung a combinat caracteristicile telefonului cu un pret accesibil, de doar 92 de dolari. Utilizatorii din India apreciaza la telefonul Samsung Z1, durata de viata a bateriei si sistemul de operare Tizen, care este unul foarte stabil.

Cei de la Samsung au pus la dispozitia utilizatorilor continut TV, muzica si filme gratuite, care ar fi putut contribui la vanzarea a peste 100.000 de telefoane Samsung Z1 in India.

Samsung Z1 este un telefon entry-level pentru cei care nu vor sa cheltuieasca foarte mult pe un telefon si pentru cei care vor un sistem de operare rapid si stabil.

Samsung vrea sa produca telefonul si in tara sa, in Coreea de sud, pentru a reduce cheltuielile pentru fabricarea acestuia.

Se zvoneste ca Samsung intentioneaza sa lanseze telefonul si pe alte piete din Asia, Indonezia, Sri Lanka si Nepal. Nu se cunosc detalii cu privire la o data oficiala pentru lansarea telefonului Samsung Z1 in America si Europa.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.