Acasa Portabile Vaio Z si Vaio Z Canvas

Vaio Z si Vaio Z Canvas

by Dragos Schiopu

Producatorul Vaio a anuntat 2 modele noi de laptop-uri pentru anul acesta: Vaio Z si Vaio Z Canvas. Cele 2  modele de laptop-uri au fost prezentate in Tokyo. Vaio Z Canvas este o versiune finala pentru prototipul de tableta despre care se vorbea anul trecut. Noile produse se vor lansa in prima jumate a anului 2015 si vor beneficia de caracteristicile care au facut celebru acest nume: performanta si design de top.

Ambele modele dispun de hardware puternice si sunt realizate din material de cea mai buna calitate. Noile modele nu vor purta numele de Sony Vaio pentru ca divizia de PC-uri Sony Vaio a fost vanduta catre Japan Industrial Partners.

Vaio Z este un ultrabook cu un display de 13.3 inch, cu un procesor Intel Core i7 sau i5, nu este nimic concret ce versiune va avea procesorul. Ultrabookul dispune de un SSD foarte rapid care promite laptopului sa revina din stand by in doar 0.3 secunde. La baza display-ului se gaseste o balama multidirectionala, care intoarce displayul pana la 180 de grade si va putea fi folosit si pe post de tableta cu un stylus.

vaioz

Vaio Z va cantari doar 1.3 kg si va avea o grosime de 16.8 mm. Vaio a integrat bateria in Vaio Z pentru a imbunatati capacitatea acesteia si pentru nu a afecta greutatea si dimensiunea ultrabook-ului. La o singura incarcare completa a bateriei, Vaio promite pana la 15.5 ore de utilizare. Carcasa lui Vaio Z este realizata din aluminiu si carbon. Modul de economisire baterie va putea reduce consumul bateriei pana la 40% comparativ cu un LCD.

Tableta Vaio Z Canvas, o numim tableta pentru ca prima data este o tableta si dupa PC. Vaio Z Canvas va dispune de sistemul de operare Windows 8.1, cu un display de 12.3 inch, procesor Intel Core i7 si SSD de 256 GB. Vaio Z Canvas dispune de un suport metalic care permite utilizarea acesteia in mod vertical pe un birou, conectata la o tastatura.

vaio-z-canavas

Majoritatea tastaturilor laptopurilor sunt foarte zgomotoase, dar Vaio a lucrat la o tastatura care promite sa nu faca foarte mult zgomot. Aceasta tastatura va fi disponibila pentru ambele modele.

Vaio Z va putea fi achizitionat la un pret de 190.00 de yeni, aproximativ 1600 de dolari. Pre-comenzile pentru Vaio Z sunt deschise de astazi in Japonia iar cele pentru Vaio Z Canvas vor fi disponibile doar din luna mai.

s-ar putea sa-ti placa