Acasa Tehnologie Upgrade la Windows 8 Pro – 39.99$

Upgrade la Windows 8 Pro – 39.99$

by Dragos Schiopu

Cei de la Microsoft au anunțat pe blogul oficial că vor pune la dispoziție pentru utilizatorii de versiuni mai vechi ale sistemului de operare Windows (Windows 7, Windows Vista sau Windows XP) un upgrade la noul Windows 8 Pro care va costa doar 39.99$. Acest upgrade este disponibil în peste 100 de țări inițial și va putea fi achiziționat online de pe Windows.com.Utilizatorul poate comanda și un DVD de back-up, care va costa încă 15$ + taxe transport. Oferta este valabilă până la 31 ianuarie 2013.

Procesul de actualizare a sistemului de operare Windows este acum mai ușor de efectuat, datorită unui asistent, Windows 8 Upgrade Assistant, care va ghida utilizatorul pas cu pas, de la cumpărarea și descărcarea upgrade-ului și până la finalizarea instalării.

Windows 8 Upgrade Assistant va verifica dacă PC-ul suportă noul sistem de operare și va furniza un raport de compatibilitate al aplicațiilor deja instalate cu noul sistem de operare.

Windows 8 Upgrade Assistant permite și transferarea setărilor și fișierelor personale din versiunile vechi de Windows în Windows 8.

[signoff1]

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.