Acasa Diverse Monitorul Philips ErgoSensor

Monitorul Philips ErgoSensor

by Dragos Schiopu

Zilele trecute, Philips a lansat in Romania un nou monitor dedicat celor care petrec mult cu ochii in fata calculatorului.

Se stie ca toti romanii lucreaza la serviciu in fata calculatorului sau se intalnesc cel putin odata pe zi cu el nu doar acasa ci si la job, din acest motiv Philips a lansat monitorul eu ErgoSensor. Monitorul vine echipat cu o camera in partea frontala care este legata de un senzor CMOS si un procesor. Folosindu-se de aceste instrumente, Philips ErgoSensor masoara pozitia utilizatorului fata de calculator si il avertizeaza in ceea ce inseamna trei posibile probleme: (vezi cel mai bun pret pentru monitorul Philips ErgoSensor)

Distanta fata de ecran – ErgoSensor masoara distanta dintre monitor si ochii utilizatorului si ofera sugestii in ceea ce priveste distanta optima la care ar trebui sa stam;

Pozitia corecta – dupa indelungate studii s-a ajuns la concluzia ca oamenii au tendinta de a inclina capul atunci cand stau la calculator, ErgoSensor detecteaza aceste comportamente si te avertizeaza atunci cand este cazul;

Pauza de odihna – Monitorul prin ErgoSensor te anunta atunci and pierzi prea mult timp in fata calculatorului ca ar fi cazul sa mai luam si o pauza. In momentul in care utlizatorul pleaca din fata monitorului, acesta se inchide, iar cand revine se deschide automat.

ErgoSensor pentru un mod mai sanatos de a munci
Convingerea ferma a Philips este ca munca trebuie sa fie adecvata oamenilor si nu invers. Pentru a promova un loc de munca mai sanatos si productiv, Philips a dezvoltat prima tehnologie inovatoare din lume denumita „ErgoSensor”, care este incorporata in monitor pentru a detecta si a masura comportamentul utilizatorului. ErgoSensor sfatuieste utilizatorii cum sa stea intr-o pozitie ergonomica la calculator, cu feedback pentru corectare privind distanta optima de vizionare, unghiul ergonomic al gatului si un sfat privind pauza. Acesta economiseste, de asemenea, cu pana la 80% din consumul de energie daca utilizatorul nu este prezent pe scaun, prin oprirea monitorului.

65% materiale plastice reciclate cu TCO Edge
Certificarea TCO Edge este acordata produselor care ies din programele de etichetare ecologice existente. Cerintele TCO peste standarde certifica suplimentar, ca printre alte cerinte, produsul utilizeaza minim 65% materiale plastice reciclate, este eficient energetic, utilizeaza un minim de materiale periculoase, are ambalaj reciclabil 100% si este creat pentru reciclare simpla. Puteti fi siguri ca acest monitor Philips este un produs de ultima generatie, cel mai bun din clasa ICT, benefic pentru dvs. si planeta deoarece va ajuta sa faceti o achizitie IT verde in mod responsabil!

Consum zero de energie cu comutatorul 0 wati
La actionarea comutatorului 0 wati, care este amplasat convenabil in partea din spate, puteti opri complet alimentarea c.a. a monitorului dvs. Rezultatul este consumul zero de energie reducand si mai mult emisiile dvs. de carbon.

Pretul aproximativ pentru monitorul Philips ErgoSensor este de 1299 Lei, pretul difera in functie de magazin. (vezi cel mai bun pret pentru monitorul Philips ErgoSensor)

s-ar putea sa-ti placa