Acasa Diverse Samsung Galaxy Chat

Samsung Galaxy Chat

by Dragos Schiopu

Samsung prezinta noul smartphone Galaxy Chat. Un terminal cu tastatura QWERTY si display cu touchscreen de 3 inch, in conditiile in care un iPhone 4s are 3,7 inch, cu rezolutia de 320×240 pixeli. Acesta urmeaza sa fie lansat in luna urmatoare si va veni cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwish, iar pretul va fi foarte bun dupa spusele oficialilor Samsung.

Samsung Galaxy Chat are un procesor de 850MHz si memorie interna de 4 GB ce poate fi marita pana la 32GB prin card microSD. Din pacate camera foto are doar 2 Megapixeli, de ceva vreme aceasta camera este depasita si la cate anunta acest smartphone ar fi mers de minune o camera foto de 5 Megapixeli.

Galaxy Chat suporta conexiuni Wi-Fi, Bluetooth, 3G, A-GPS si are o baterie de 1200 mAh. Dimensiunile telefonului sunt 59.3 x 118.9 x 11.7 mm si are o greutate de 112 grame.

Samsung Galaxy Chat este un terminal pentru socializare si din acest motiv va venit cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwish si va avea interfata TouchWiz UX cu acces ChatON, S Planner, AllShare Play etc.

Pretul cu care va fi pus pe piata noul Samsung Galaxy Chat va fi undeva in jurul a 150 Euro.

Young sound engineer working on video footage during post production. Content creator in home working on montage of film using modern software for editing late at night.

s-ar putea sa-ti placa