Acasa Electrocasnice Un robot ce nu poate lipsi din bucataria ta…

Un robot ce nu poate lipsi din bucataria ta…

by Dragos Schiopu

Cum ar fi sa te trezesti dimineata si altcineva sa-ti curete fructele in locul tau, ba mai mult sa-ti pregateasca fructul exact pentru fresh-ul pe care ti-l doresti. Si nu este vorba despre o alta persoana, ci despre o masinarie care sa-ti pregateasca fructele pentru suc. O masinarie care sa-ti curete fructele de coaja si nu numai de coaja, ci si de acel invelis ce se afla sub coaja acea ”piele” nesuferita ce inveleste pulpa fructului.

Pe de alta parte stim cu totii ca acel invelis ce se afla sub coaja, cu aspect de piele asa cum imi place mie sa-i spun este foarte amara. Daca nu la toate fructele la citrice precum lamai, grefe sau portocale acea piele este foarte amara, in special la grefe. Stiu ca pentru foarte multe persoane cele mai bune fresh-uri sunt cele din grefe, deoarece are acel gust dulce acrisor.

Ce-i drept grefele au ceva special al lor, iar gustul lor nu poate fi confundat cu absolut nimic. Din toate cercetarile pe care le-am facut pana acum nu am gasit nici un fel de masinarie cu cea pe care am gasit-o pe internet. Probabil ca aceasta masinarie speciala de curatat fructe inca nu a aparut la noi pe piata. Sau poate ca avem un tip de masinarie asemanator ce poate face acelasi lucru.

https://www.youtube.com/watch?v=wDzcCzxjkoY

In schimb am gasit un robot de bucatarie ce poate face fresh-uri instant si ceva mai mult. Daca mi-ar fi spus cineva ca pot avea tot ce imi doresc de la un robot de bucatarie as fi spus ca ma minte sau ca doar vrea sa faca o gluma proasta asa de inceput de zi.

Dar nu chiar exista un robot de bucatarie care sa te ajute la diferite treburi si care sa se curete foarte usor atunci cand vrei si trebuie sa-l speli. Poate ca de asta m-a atras si acest robot pentru ca a lui curatare se face intr-un sttil foarte usor, placut si modern.

Robotul de bucatarie despre care aminteam mai sus este de la Philips si are in componenta lui un blender, un storcator de fructe si legume plus multe alte accesorii necesare pentru prepararea bunatatilor in bucatarie. Din accesoriile acestui robot trebuie sa retinem faptul ca are un bol de 3.4 litri si un vas pentru blender de 2.2 litri pentru a putea crea portii dimensionate pentru toata lumea.

Tot din accesoriile acestui robot de bucatarie de la Philips face parte si un tel metalic dublu in forma de balon. Cu alte cuvinte am gasit si lucruri bune pentru diminetile mele in care sunt somnoroasa. Cu atat mai mult si un robot de bucatarie care pare a fi perfect pentru toate necesitatile mele. Cu siguranta de acum incolo voi avea parte de cele mai bine fresh-uri dimineata si nu numai.

s-ar putea sa-ti placa