Acasa Portabile Un program pentru taximetristii viitorului

Un program pentru taximetristii viitorului

by Dragos Schiopu

E-Boda a lansat foarte recent un program pentru taximetristii din Romania, dar din facilitatile pe care le ofera, este folositoare pentru soferi in general. Acest pachet, „Taxi discount” este compus de o tableta (Izzycomm Z70), incarcator auto dar si de un suport.

izzycomm-

 

„Dorim să susţinem companiile de taximetrie şi șoferii de taxi prin soluţii tehnologice care să-i ajute să-şi desfăşoare munca mai uşor, oferind în același timp mai multă comoditate și clienţilor care apelează la serviciile lor”, declaratia lui Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda

Acest pachet poate fi achizitionat de orice taximetrist, nu contand la ce companie lucreaza. Pentru a activa aceste facilitati, taximetristul trebuie sa foloseasca aplicatia de aici. Trebuie introduse doar cateva date (Nume, Telefon, E-mail, Nr. Legitimatie, Firma Taxi), odata completat, solicitantul va primi pe mail un mesaj de confirmare.

Tableta care vine in acest program, Izzycomm Z70, este una mai celebra datorita ca a facut istorie, fiind prima tableta de la E-Boda care a venit cu 3G. Vine preinstalata cu sistemul de operare Android 4.1. Prin facilitatile acestei tablete putem remarca: procesor 1,2 GHz Dual Core, memorie RAM de 512 MB, ecran de 7″ la o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Soferii nu vor avea probleme in legatura cu navigarea, putand foarte usor sa foloseasca si celelalte aplicatii de specialitate.

Taximetristii daca vor dori sa achizitioneze acest pachet, vor avea doar de castigat, pe langa Google Maps, care ii va ajuta sa gaseasca orice destinatie in cel mai scurt timp, acestia vor putea sa beneficieze mai mult si de facilitatile multimedia pe care le ofera o tableta.

Tableta poate fi folostia si fara incarcator, aceasta avand o autonomie de pana la 5 ore, dar si cu incarcatorul auto cu care acestea vine in dotare.

Pachetul Taxi Discount poate fi comandat de pe site-ul E-Boda.ro la un pret de 550 lei, acesta inclunzand inclusiv suportul cat si incarcatorul auto.

s-ar putea sa-ti placa