Acasa Portabile Allview a lansat prima tableta cu procesor Intel

Allview a lansat prima tableta cu procesor Intel

by Dragos Schiopu

Viva i8

„Am adaugat viteza si autonomie sporita intr-un device impresionant de subtire si usor, pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Rezultatul este Viva i8, prima tableta din gama Allview cu procesor Intel.”

Tableta se lauda cu un ecran de 7,9″ ruland pe sistemul de operare Android 4.2. Tableta vine cu o autonomie foarte ridicata a batariei, acestia spunand ca ajunge pana la 8 ore in conditii extreme, si 19 zile in stare de stand-by.

Viva i8 vine echipata cu video Power VR 544 MP2, 1 GB memorie RAM şi 16 GB memorie Flash, si slot de micro SD pana la 32 GB. Avem si functie foto, camera avand 5 megapixeli cu posibilitatea de a filma Full HD şi focalizare automata. In partea superioara a telefonului avem o camera secundara de 2 MP.

Tableta Viva i8 este cunoscuta dupa procesorul Intel®Atom™ Z2580 Dual Core care lucreaza la o frecventa de pana la 2 GHz, care asigura un proces de rulare foarte bun. Procesorul Intel are tehnologii de top precum Intel® Hyper-Threading, Printre alte elemente se numara Smart2view, GPS cu o precizie mai mare, transfer rapid de date si difuzoare stereo cu un sunet cristalin.

Cu Intel® Graphics Media, vor rula cele mai noi jocuri aparute la un nivel inalt, fara sa existe vreo problema din acest punct de vedere.

Dupa ce tableta a fost testata cu aplicatia AnTuTu Benchmark (soft care te poate ajuta sa testezi daca un telefon este contrafacut sau nu), aceasta a obtinut un scor de peste 29000 de puncte, clasand acest model printre cele de top. Testul acesta il aveti mai jos.

„Tableta este atât de rapidă încât testarea şi procesarea informaţiilor, încărcarea paginilor de internet şi a aplicaţiilor se petrec instantaneu.”

La dimensiunile ei de 7,2 mm grosime si 312 grame, Viva i8 face parte din categoria tabletelor „slim”.

Viva i8 va fi disponibila doar pe culoarea alb şi poate fi achizizitionata la un pret de 899 lei.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

dan70333 04-12-2013 - 14:59

Imi place foarte mult noua tableta a celor de la Allview. Are un desigm elegant si slim si se gaseste pe culoarea alb. Am avut ocazia sa testex si eu tableta intr-un magazin si pot sa spun ca se mmisca foarte bine , nu se blocheaza si are un display foarte luminos, iar imaginile se vad impecabil pe ecran.

Comentariile sunt inchise.