Acasa Telefoane 5 aplicatii pentru mersul cu bicicleta

5 aplicatii pentru mersul cu bicicleta

by Dragos Schiopu

Ciclismul a prins destul de bine in ultimul timp in randul tinerilor si nu numai. In majoritatea oraselor, sunt destui pasionati care sunt dispusi sa „calatoreasca cu bicicleta” pe distante mai lungi (peste 30 km), printre acestia ma numar si eu. Pana nu de mult, pe cand era gadget-urilor nu era asa dezovltata, aveam grija sa nu uit sa-mi pregatesc mancarea, imbracamintea si revizia bicicletei, insa, in zilele noastre este necesara si actualizarea aplicatilor de pe smartphone-uri.

Am facut o mica lista, cu aplicatii care pentru mine au devenit indispensabile, printre acestea se numara:

Move! Bike Computer

move bike computer

Chiar daca este o aplicatie simplista, pentru mine a devenit foarte importanta. Un mare avantaj al acestei aplicatii il constituie faptul ca nu ai nevoie de internet pe mobil deloc, acesta foloseste doar semnalul satelit (GPS) si imi da urmatoarele informatii: viteza, viteza medie, viteza maxima, altitudinea (cred ca cea mai folositoare), distanta parcursa, acuratetea. Aplicatia nu-i neaparat pentru biciclisti, poate fi folosita lejer chiar si la alergare.

Navigarea GPS de la Android

Android GPS

Cu aceasta aplicatie m-am trezit in telefon, era inca de cand l-am achizitionat doar ca nu i-am dat mare atentie. Am inceput totusi sa o folosesc destul de des in plimbarile mele. Marele dezavantaj este ca foloseste internetul mobil, dar daca aveti trafic pana va iese pe gat, este o aplicatie excelenta, cea mai buna zic eu! M-a atras foarte mult ca-i actualizata, are cea mai frumoasa si intelegatoare voce si nu te duce pe drumuri gresite.

iGO

igo

 

O aplicatie care se bate cu cea de mai sus, si principalul avantaj il constituie faptul ca nu are nevoie de internet. La fel ca Move! Bike Computer. Este o apicatie care nu este actualizata in permanenta, trebuie sa iti cauti singur hartile si de multe ori te ajuta sa gresesti drumul (pe testate!), daca vreti sa cititi detalii despre instalare, aveti aici!

MapMyRide

MapMyRide

 

O aplicatie foarte friendly, care si ea este foarte importanta. Parca vorbeste cu tine. Da sfaturi biciclistilor in functie de viitorul traseu, inregistreaza pe unde ai pedalat, iti formeaza tot felul de statistici dar si un grafic cu numarul de calorii arse. O recomand!

Strava Cycling

StravaCycling

 

Ultima, dar nu cea din urma! Este genul de aplicatie care vrea sa scoata totul de la tine. Este una din cele mai complete de pana acum, este un fel de all in one, si pe langa asta, singura capabila sa te tina motivat permanent!

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Gabriel Ursan 24-11-2013 - 22:55

Fain articol! Mulțumesc pentru mențiune!

Comentariile sunt inchise.