Acasa Portabile Un controller pentru dispozitivele cu iOS 7

Un controller pentru dispozitivele cu iOS 7

by Dragos Schiopu

controllerSteelSeries Stratus este un nou controller special realizat pentru utilizatorii care au pe dispozitivele lor instalat sistemul iOS 7. Acest sistem a adus ceva foarte important la ultimul sau update, mai exact acesta accepta controllere in mod nativ, fara sa mai fie necesara o alta etapa de sincronizare.

Puteti utiliza acest controller cu un iPad, sau chiar cu un iPhone sau iPod Touch (in mod special iPad Mini, iPad Mini cu ecran Retina, al patrulea gen de iPad, iPad Air, al cincilea gen de iPod Touch, iPhone 5, 5C si 5S).

SteelSeries Stratus este destul de atragator, format din material plastic, si în ciuda faptului ca este micut si inghesuit se poate manevra foarte bine. Acesta nu aduce ceva nou in legatura cu aceasta nisa, de fapt, Stratus este in esenta acelasi produs ca si SteelSeries pentru Android.

Marele plus al acestui controller este bineinteles compatibilitatea cu foarte multe produse dar si calitatea acestuia. Din mai multe teste a rezultat ca este foarte potrivit pentru un mare iubitor de jocuri, combinat cu un dispozitiv Apple putem trece in lumea virtuala cu mult mai multa placere.

Pe de o alta parte, se pare ca pretul de 100 de euro cu care se va comercializa acest dispozitiv este oarecum ridicat, punand un mare semn de intrebare utilizatorilor mai modesti care folosesc iOS 7. Controller-ul se va putea cumpara in curand direct din App Store, la noi probabil trebuind sa mai punem la socoteala si TVA-ul de la noi din tara.

In recenzia de mai sus va puteti familiariza mai mult cu acest nou dispozitiv. Ramane de vazut daca va avea succes, tot mai multe persoane au declarat ca acest concept este foarte bine primit, insa pretul de 100 de dolari este foarte ridicat pentru ceea ce stie sa faca.

Ai acorda 100 de dolari pentru SteelSeries Stratus?

s-ar putea sa-ti placa