Acasa Tehnologie Un altfel de mod pentru solutionarea operatiilor de ligamente de la genunchi

Un altfel de mod pentru solutionarea operatiilor de ligamente de la genunchi

by Dragos Schiopu

Cred ca acest articol va fi mult mai interesant pentru acele persoane ce practica vreun sport de performanta si pentru acele persoane ce indragesc miscarea si sportul in general. In cele ce urmeaza voi lasa la indemna voastra un clip ce poate revolutiona toate acele operatii de ligamente, pe care unii dintre voi le-au si trait pe pielea lor. Desi nu este deloc un subiect confortabil pentru mine, intrucat nu sunt pasionata de medicina si  cu atat mai mult am parte de o stare ciudata in corp atunci cand vad sange in fata mea, dar sa zicem ca de aceasta data nu am rezistat tentatiei de a aduce o informatie noua aici.

Pe de alta parte daca aceasta tehnica va putea fi aplicabila si pe meleagurile noastre ar fi mult mai usor de suportat atat pentru oameni, cat si pentru refacerea acelor parti din corpul nostru, pe care nu le luam in seama decat atunci cand avem probleme si ele sunt sursa durerii noastre. Pe de alta parte in subconstientul meu s-a format deja ideea ca nu este prea placuta o astfel de operatie de ligamente la genunchi. Si sa fim seriosi nu este nici placuta si nici prea confortabila, avand in vedere ca o buna perioada de timp nu te mai poti deplasa pe picioarele tale dintr-o parte in alta.

Si asa cum am mai spus si mai devreme daca lucrurile vor evolua intr-un sens pozitiv si se va adopta aceasta tehnologie (metoda/practica) si in clinicile noastre, asta ar insemna oarecum ca se pot reface structura ligamentelor cu ajutorul propriului tau sange, bineinteles pe langa multe alte componente care mai sunt prezente la o astfel de operatie. Si pentru a va oferi o viziune mult mai buna a ceea ce reprezinta aceasta operatie revolutionara si aceasta noua tehnica am sa va las clipul care mi-a atras si mie atentia.

https://www.youtube.com/watch?v=70-RiJe6lcw

In cazul de fata orice completare a mea ar fi inutila. Dar de un singur lucru sunt foarte sigura – de fiecare data cand se dezvolta partea asta de medicina sunt multumita. Deoarece ma gandesc ca la un moment dat voi ajunge si eu pe mana medicilor. Iar pentru acel moment as vrea sa am parte de tot ce este mai bun si cred ca in aceasta privinta sunteti si voi de acord…

s-ar putea sa-ti placa