Acasa Diverse Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2016

Cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2016

by Dragos Schiopu

Nu stiu daca mai era nevoie sa mai scriu si eu aici despre ce au tot cautat romanii pe Google pe parcursul acestui an, caci in ultima perioada s-a tot scris, ba mai mult de atat s-au facut si diverse stiri pe la diferite posturi de televiziune. Se pare ca in acest an nu a scapat nici un eveniment fara sa fie bagat in seama de catre cetatenii acestei tari. Pe de alta parte nici nu prea aveau cum sa ramana neobservate evenimente precum alegerile din Statele Unite, informatii despre candidatii acestor alegeri, si ma refer aici in mod special la Donald Trump.

In alta ordine de idei nu putem trece cu vederea nici Campionatul Mondial de Fotbal, celebrul joc Pokemon Go, care apropo mie jocul asta mi se pare cea mai mare prostie, dar s-au cautat si altfel de informatii legate de cu totul si cu totul alte domenii. Spre exemplu in gastronomie cautarea retetei, care te va face sa zambesti, a fost acea cautare fonetica a retetei „coq au vin”, care s-a transformat pe la noi in „Cocovan”.

Cred ca aceasta reteta de cate ori imi va trece prin minte ma va face sa zambesc si ca mine cred ca vor fi si alte persoane care vor avea parte de aceeasi senzatie de bine. Pana la urma nu e chiar atat de greu sa si zambim, macar atat sa putem face in toata aglomeratia asta de treburi, atat acasa cat si la birou. Pana una alta nici informatii despre programarea calculatoarelor nu au fost omise.

Ceea ce m-a uimit pe mine in mod special au fost cautarile a ceea ce inseamna regulile prin care poti lua un imprumut bancar, mai ales ca ma asteptam ca oamenii sa se fi invatat minte ca nu e tocmai bine sa faca asta de la problema „imprumuturilor in franci”. Dar cred ca lumea asta are o memorie mult prea scurta pentru a-si feri bugetele de adevaratii demoni – bancile. Cam atat despre cautarile pe Google din anul asta, poate ca daca am sa mai gasesc ceva amuzant legat de asta am sa revin si am sa completez aici restul.

s-ar putea sa-ti placa