Acasa Diverse La cine și ce apelezi când vrei sa-ti achizitionezi ceva?

La cine și ce apelezi când vrei sa-ti achizitionezi ceva?

by Dragos Schiopu

Nu stiu inca daca am mai avut o discutie cu voi pe aceasta tema, dar eu una sunt o persoana foarte precauta atunci cand vreau sa-mi achizitionez ceva. Si crede-ma ca nu vorbesc aici despre risipa de bani pe care as putea s-o fac atunci cand incerc sa-mi cumpar un produs sau altul. Si totusi oricare ar fi produsul de care am nevoie sunt constienta ca nu pot lua decizii de una singura mai ales in privinta produselor electrocasnice.

De foarte multe ori am zis ca daca voi face o investitie intr-un anumit produs voi face nu pentru suma de bani pe care o voi da, ci mai mult pe eficienta produsului pe care mi-l doresc. Sincer nu as vrea ca la un moment dat sa ma trezesc cu produsul achizitionat si ca in scurta vreme nu mai functioneaza, de aceea am invatat sa fiu putin mai precauta in ceea ce priveste aruncatul banilor pe fereastra.

Cum poti fi sigur că ai achizitionat un produs de calitate?

De foarte multe ori sunt tentata sa imi cumpar toate prostiile desi stiu ca de foarte multe dintre ele nu am nevoie si mai mult decat atat stiu ca altele poate ca nu sunt asa cum mi s-au parut mie in momentul in care le-am cumparat. Si pentru a ma feri de acest obicei prost pe care mi l-am format am zis ca ar fi mult mai potrivit si eficient sa apelez la acel Review Blog.

Nu stiu daca voi veti lua in calcul acest lucru, dar eu una sunt foarte constienta de faptul ca pe astfel de bloguri pot gasi informatii clare, precise care ma pot scoate din orice fel de tentatie sau nestiinta pe care o pot avea intr-un anumit moment. Am intalnit persoane la fel de nedumerite ca si mine, dar care nu au nici un fel de intentie de a se informa cu privire la produsele pe care vor sa si  le achizitioneze.

Exact la aceste persoane ma gandesc acum cand scriu articolul asta si lor ma adresez in special, mai ales ca stiu cat de important este sa ai parte de produse de calitate, dar la un pret care sa nu afecteze bugetul familiei. Poate unii vor fi socati de acest lucru si poate ca nu inteleg de ce este necesar sa te informezi de pe un blog cu review-uri, dar acolo gasesti mediul perfect cu informatii pentru a-ti forma propria opinie cu privire la produsul pe care ai dori sa ti-l cumperi.

Pe de alta parte degeaba citesti informatiile de pe astfel de site-uri daca in momentul in care faci achizitia uiti de tot ce ai citit pana atunci si faci exact asa cum te influenteaza vanzatorul din fata ta. Si ma gandeam ca in acest fel poate ne vom obisnui sa fim putin mai disciplinati in ceea ce inseamna nivelul nostru de a ne informa, locul de unde ne luam informatiile, dar si modul in care punem in practica toate acele informatii pe care le gasim. Nu va pot spune nimic mai mult decat sa aveti grija pe ce cheltuiti bani si spor la cumparaturi!

s-ar putea sa-ti placa