Acasa Computere Ultra All inclusive in materie de monitoare

Ultra All inclusive in materie de monitoare

by Dragos Schiopu

e2343Fi_side_to_left_iPod_DJ „Hai sa-ti arat ce-a mai facut nepoata ta” ii spun mamei si ii intind iPhone-ul. Gresit. Avantul meu de mamica mandra apuca sa o vada cum ridica din sprancene pe deasupra ochelarilor cu sticla groasa si prin aceeasi sticla ii descopar ochii dezamagiti si incurcati. Imi dau seama ca Iphone-ul e si el la fel de incurcat ca si mine, pentru ca exact in aceaasi clipa incepe sa clipeasca palid a descarcare. Inteleg in urmatoarea fractiune de secunda :

1. ca mamei smartphone-ul meu ii pare o masinarie gandita in special pentru ca liliputanii sa se poata uita la filme.

2. iar am stat cu orele de povesti la telefon cu una din prietenele mele dragi care absolut intamplator are o fetita cu numai o luna mai mare decat a mea. Si astfel, exact in acel moment, am decis care va fi urmatoarea investitie pe care am sa o fac.

Cineva ( AOC) a vazut in mod cert scena de mai sus pe undeva, pentru ca a creat E2343Fi , un LED Full HD, cu rezoluție de 1080p si ecran de 23 inch , mandru posesor de una bucata statie de andocare pentru iPhone 4/4s și iPod. Tehnologia panourilor LED fara mercur ofera o economie de energie de pana la 40-50% fata de cele conventionale .

Putem vedea direct pe monitorul nostru – slim ca un manechin in apogeul carierei – poze, filme de pe IPhone, o putem face chiar si in timpul in care acesta sta la incarcat la sus numita statie de andocare ; ne putem bucura de melodiile preferate gratie difuzoarelor stereo SRS de înaltă calitate. Daca ne ia somnul uitandu-ne la filme, nu e nici o problema, putem pre-programa stingerea monitorului la o anumita ora.

In plus, poti sa navighezi pe net, stai pe chat si sa vezi un film in acelasi timp datorita tehnologiei Screen +, care te lasa sa imparti ecranul in patru sectoare de lucru independente.

In cateva cuvinte, am scapat de cablurile suplimentare, pot lucra simultan pe mai multe planuri, platesc mai putin curentul: asta numesc eu all inclusive, dar pana acum foloseam termenul acesta numai gandindu-ma la vacanta!

s-ar putea sa-ti placa