Acasa Tehnologie Samsung I9105 Galaxy S II Plus

Samsung I9105 Galaxy S II Plus

by Dragos Schiopu

Samsung-GALAXY-S-II-Plus-Blue

Samsung a lansat pe piata noul model de Samsung Galaxy SII , care la prima vedere este identic cu modelul vechi, dar va garantez ca este diferit si imbunatatit.

Prima diferenta pe care o observa toata lumea este noul sistem de operare Android 4.1.2 Jelly Bean care ruleaza si pe Galaxy SIII ceea ce da o senzatie ca Samsung tine si la modelele mai vechi si nu le lasa sa moara cand apare urmatorul model.

Cu noul sistem de operare Samsung a trebuit sa umble si la anumite functii care nu sunt oferite pe SII, cum ar fi Smart Stay.

O alta schimbare este procesorul care a ramas tot un Dual-Core de 1.2GHz dar acum este pe un chipset Broadcom cu un GPU Broadcom VideoCore IV, care nu este neaparat un avantaj, dar este mai bine optimizat decat MALI-400MP.

S-a umblat si un pic la memoria interna , care nu mai este de 16/32GB este doar de 8GB, dar oricum se poate adauga card MicroSD de pana la 64GB.

Culoarea carcasei este si ea schimbata, versiunea anterioara avand doar negru, alb si roz, versiunea actuala are Chic White si  Dark Blue. Ar trebui sa fie niste culori asemanatoare sau chiar identice ca si cele dupa SIII.

Noul telefon este aproximativ identic cu Galaxy SIII Mini, diferind doar forma carcasei.Cele doua telefoane fiind aproximativ identice, difera doar gusturile la alegerea dintre cele 2 forme.

Samsung-GALAXY-S-II-Plus-White

s-ar putea sa-ti placa