Acasa Tehnologie BlackBerry Z10

BlackBerry Z10

by Dragos Schiopu

blackberry-z10RIM va lansa pe data de 30 ianuarie un nou telefon cu cel mai nou sistem de operare proprietar, BlackBerry OS 10. Noul telefon se vrea a concura cu smartphon-urile de top, ceea ce este realizabil, deoarece noul telefon vine cu un procesor dual core de 1,5 Ghz ce poate asigura rularea fluenta a noului sistem de operare.

Telefonul prezinta 2GB RAM, asigurand rularea multor aplicatii in background. Tehnologia 4G ( sau LTE ) este nelipsita de pe acest dispozitiv.

Insa nu este un telefon creat doar pentru business. Spun asta pentru ca telefonul are un design atractiv. Se observa ca s-a lucrat foarte mult la design, fiind mult mai reusit decat la orice alt device.

Designul este foarte important in ziua de azi, dar acest telefon impresioneaza si pe partea de media. Se pot stoca mii de melodii datorita memoriei de 16 GB. Sincer sa fiu ma asteptam la minim 32 GB, deci aici primeste o bulina neagra, dar este suficient si 16GB tinand cont ca serviciile cloud ofera pana la 50 GB spatiu de stocare gratuit.

Camera de care dispune acest telefon este de 8 MP si poate filma la 1080p, iar cea secundara de 2 MP si poate inregistra la 720p. Pana acum foarte bine, spun eu. Trebuie sa mentionez ca prezinta si o baterie de 1800 mAh.

Acest telefon reprezinta o lansare din cele sase din acest an promisa de BlackBerry, fiind un smartphone care poate concura usor cu Iphone 5. 

Prezentare pentru BlackBerry Z10 :
http://www.youtube.com/watch?v=JFEAHsxJLPc

Concluzia? BlackBerry se pregateste sa lanseze niste telefoane cu adevarat smart, fiind o sansa de a rezista pe o piata atat de agresiva.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.