Acasa Tehnologie MWC 2015: Ultimele informatii cu privire la tehnologia de incarcare wireless a celor de la IKEA

MWC 2015: Ultimele informatii cu privire la tehnologia de incarcare wireless a celor de la IKEA

by Dragos Schiopu

1

Cei de la Samsung s-au tinut de promisiune si au integrat tehnologia de incarcare wireless pe noul lor device mobil. Incarcarea Wireless la momentul de fata nu se afla intr-un stadiu foarte dezvoltat, fiind inca la inceput si vrand sa aiba telefonul mereu aproape pentru a se putea face transferul de energie. Cei de la IKEA au venit cu unele dintre cele mai interesante solutii din lume pentru incarcarea wireles, au integrat modulul wireless de incarcare in mobilier si au facut astfel mult mai usoara metoda de transfer a energiei electrice catre telefon. Pana la momentul de fata nici-o alta companie nu s-a mai gandit sa faca un astfel de proiect, cei de la IKEA fiind foarte mandri de realizare. Conform spuselor acestora anul 2015 va fi anul in care ne vom axa mai mult pe tehnologia de incarcare wireles, ne vom axa mai mult pe mobilitate.

Noua lor transformare cu privire la modul de incarcare wireless la momentul de fata va fi disponibila in America de Nord si Europa, inclusiv si in Romania. Incepand cu aprilie 2015, cei de la IKEA vor pune la vanzare mobilier dotat cu ultima tehnologie de incarcare wireless, facandu-ti astfel viata mult mai usoara. Compania se bazeaza pe faptul ca orice utilizator are nevoie de mai multa mobilitate, are nevoie de un spatiu cat mai curat, fara fire sau alte accesorii, astfel integrand tot acest modul in majoritatea mobilierului din camera.

2

Acum datorita acestei inovatii cei de la IKEA vor deveni unii dintre cei mai importanti parteneri pentru producatorii de telefoane din intreaga lume. Fie ca esti foarte obosit si nu gasesti cablul sau te duci la masa si ai nevoie ca telefonul tau sa fie incarcat, este indeajuns sa il asezi langa tine si totul devine mult mai usor.

Inventia celor de la IKEA reprezinta o rampa de lansare pentru aceasta tehnologie, asteptam ca pe viitor incarcarea wireless sa fie mult mai mobila si sa se poata face chiar si cu telefonul in mana fara a mai fi nevoie sa fie asezat pe o platforma.

3

s-ar putea sa-ti placa